promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Virág szexizett egyet a szabadban, majd összecuppantak Danival - fotók
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, a pár nagyon jól van. Romantikus pillanatot örökített meg a kamera.

Ugyan a ValóVilág 10-es szériája véget ért az RTL Klub-on, ez viszont nem jelenti azt, hogy kedvenceink életét ne tudnánk tovább követni a való világban is. Ez a széria kicsit más volt mint a többi, már egy olyan világban forgatták, ahol a tévé és a tévénézés lassan kuriózum lesz, mivel lenyomja azt egy nála sokkal erősebb szörnyeteg, a közösségi média.

A szerkesztők már a legelején tudták ezt, így nem is meglepő, hogy a show kezdetekor minden szereplőnek felhúztak egy-egy Instagram oldalt, így ezeken is lehetett őket követni végig, illetve a műsor nagyon hasított a különböző bulvármédiumok felületein is, többek között a Promotions.hu-n is.

Hiszen az emberek igazából az egész műsorra már nem voltak kíváncsiak, csak azoknak bizonyos kivágásaira. Az RTL Klub pedig gondoskodott rólunk, érdeklődőkről, naponta minivideókat kaphattunk, amelyekben a legzúzósabb, legerotikusabb jeleneteket válogatták össze. 

A nagy egész pedig igazából nem is izgatott sok embert. Csupán a mininarratívák és minitörténetek, illetve a dinamikus kapcsolatok és párkapcsolatok érdekelték a nézőket. Vagyis a szex, a veszekedés, a súrlódások és talán egy kicsit a kiszavazások, de azok is inkább az eredmény miatt.

A széria legnézettebb jeleneteit VV Dani és VV Virág szállították, sokak szerint pornóvillát csináltak a műsorból. Ezeket a pikáns jeleneteket korábban össze is válogattuk nektek, az első és a második részt is elérhetitek nálunk. Ami még a műsor után nagyon érdekli most is az embereket az az, hogy a párocska együtt van-e.

A válasz az, hogy igen.

Dani és Virág azóta összeköltözött, és az Instagram oldaluk szerint nagyon jól elvannak, most éppen egy menhelyen tettek látogatást. Virág szexi, testhez simulós ruhát vett fel, valószínűleg azért is, hogy kontrasztrosan tudja bemutatni a kis fekete kutyákat. Majd kaptunk tőlük egy romantikus képet is, amely már több mint 7000 lájkot gyűjtött be.

És hogy mi van a többi, egykori villalakóval? Az kiderül cikkünkből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás