promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezért nincsen közös gyereke Korda Györgynek és Balázs Klárinak
Borítókép:  Habostorta
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Korda György és Balázs Klári a Nagy szám-ban mondták el, hogy miért nincsen közös gyerekük.

A Nagy szám 7. adásában Korda György és Balázs Klári, valamint Feke Pál énekelte el élete meghatározó dalát.

Korda György ellátogatott arra a helyre, ahol született, mesélt arról, hogyan kártyázott pénzben már ötévesen, de arról is, hogyan élte túl gyerekként a holokausztot. Soha nem hallott történetet osztott meg Latinovits Zoltánról és megtudhattuk, milyen élményeket szerzett Koncz Gáborral, és számos kiváló művész társaságában a Fészek Klubban. Balázs Klári mesélt szerelmükről, de arról is, hol hallotta először Gyurit énekelni és miért alakult úgy, hogy nincs közös gyerekük.

Feke Pál elmesélte, milyen nehéz volt színpadra állnia édesapja halálakor. Megtudhattuk, hogy eredetileg buszsofőrnek készült, majd kiderült, az éneklés jobban megy neki. Barátai, Nagy Sándor és Serbán Attila közel húsz éve tartó barátságukról árult el részleteket, emellett Feke Pál édesanyja is mesélt szoros kapcsolatukról.

A Nagy szám legutóbbi adásának kiemelt pillanatait alább nézhetitek meg.

Feke Pál

Feke Pál Nagy száma! – Márti dala (Anna and the Barbies)

Feke Pál egy olyan dalt választott élete nagy számának, ami elmondása szerint az egész életét magában hordozza.

Megrázó: édesapja halálhíre után kellett fellépnie Feke Pálnak egy szórakoztató darabban

Feke Pál szerint, amikor tizenévesen először belépett a Madách Színházba, megpecsételődött az élete. A sors furcsa fintora, hogy legnagyobb drámája is a színházhoz kötődik: éppen a Játékszínben lépett fel, amikor az előadás előtt megtudta, hogy édesapja agyvérzésben elhunyt.

Vajon mi köze van Sasvári Sándornak Feke Pál kínos kamaszkori fellépéséhez és hogyan állítottak meg egy elszabadult lovat?

Feke Pál ellátogatott egyik legnagyobb példaképéhez Sasvári Sándorhoz, akinél gyerekként autogrammért állt sorba. Pali 15 éves volt, amikor az egyik kedvenc számát adta elő Sasvári Sándortól az iskolai évzárón, ám történt egy kis malőr.

Feke Pálnak komoly harcai voltak édesapjával

Feke Pál arról beszélt a Nagy szám stábjának, hogy szülei tökéletes ellenpontjai voltak egymásnak. Néhány éve elhunyt édesapja nem tudta kimutatni felé a szeretetét, ezért komoly harcaik voltak egymással. Édesanyjával pedig mindig harmonikus volt a kapcsolatuk, akitől felnőttként sem szakadt el: egy telken élnek, így minden nap találkoznak.

Miért pont Nagy Sándor és Serbán Attila jelentik Feke Pál életében a bázist?

Ritka az a művészvilágban, hogy igazán mély barátságok alakuljanak ki a kollégák között. Feke Pál, Nagy Sándor és Serbán Attila mégis már több mint 20 éve a legjobb barátok. A művészeket arról kérdezték, hogy minek köszönhetik ezt a mély kapcsolatot.

Korda György és Balázs Klári

Korda György és Balázs Klári Nagy száma! - Szeress úgy is, ha rossz vagyok (Kaszás Péter)

Talán nem meglepő, hogy Korda György és Balázs Klári életének meghatározó muzsikája, egy szerelmes dal.

Ezért nem bánták meg Korda Györgyék, hogy nem lett közös gyerekük

Kevesen tudják, hogy Korda Györgynek van egy lánya Kanadában, azonban feleségével, Balázs Klárival soha nem lett közös gyerekük. Hogy, miért alakult ez így, arról őszintén beszéltek a Nagy szám stábjának.

Korda Györgyék Koncz Gáborral emlékeztek vissza a „bűnbarlangban” töltött reggelig tartó kártyapartikra

Korda György egyik híres kártyapartnerével, Koncz Gáborral tért vissza abba a „bűnbarlangba”, ahol ismert színészekkel, zenészekkel játszottak a reggelig tartó kártyapartikon. A Fészek Klubban egy eddig még soha nem hallott történetet is elmeséltek Latinovits Zoltánról.

Így élte túl gyerekként Korda György a holokausztot

Korda György, Klein György néven jött a világra 1939-ben. A holokausztot gyerekként élte túl. Nem sok mindenre emlékszik a háború borzalmaiból. De arra igen, hogy egy pillanaton múlt, hogy nem hurcolták el őt is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás