promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miért szeretik ennyire az emberek a Sziklát?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy néhány napja közzétett közvélemény-kutatás szerint az amerikaiak közül sokan örülnének, ha a Szikla indulna a következő amerikai elnökválasztáson. A hírt mi is megírtuk, és olvasóink közül is sokan meglepő örömmel konstatálták a fejleményeket. De miért szeretik ennyire az emberek Dwayne Johnsont?

A Piplsay nevű, fogyasztói trendeket gyártó cég múlt héten közzétett online közvélemény-kutatása szerint a megkérdezett emberek 46 százaléka úgy érzi, Dwayne Johnson meg tudná nyerni a támogatását az elnökválasztás kampányidőszakában. Ekkor még csak rebesgették, hogy a Szikla politikai pályát fontolgat, mára azonban hivatalossá vált a hír. 

Halálos iramban sztárja ugyanis hétfőn elárulta, ha úgy érzi, hogy elég támogatást kap az amerikaiaktól, akkor tényleg indulni fog az amerikai elnökválasztáson.

„A célom az, hogy egyesítsem a hazánkat, és ha ez az, amit az amerikai nép akar, akkor állok elébe” 

– jelentette ki Johnson, amikor hétfőn a Today című műsorban elnöki ambícióiról kérdezték, azt azonban egyelőre nem árulta el, melyik pártot képviselné, ha indulna.

Az elmúlt évtizedben Dwayne „a Szikla” Johnson az alkalmi színészi szerepeket kapó egykori birkózóból Hollywood legjövedelmezőbb szupersztárjává vált. A Jumanji: Welcome to the Dzsungle című film, amelyben Johnson játszotta a főszerepet, milliárddolláros bevételeket döntögetett, amelyhez szinte biztos, hogy nagyban hozzájárult a színész közreműködése is.

Nem kérdés, hogy mindenki szereti a Sziklát, egyszerűen nem tudnak betelni vele. De miért imádják őt ennyire?

Amikor Johnson a 2000-es évek elején színészkedni kezdett a birkózás helyett, már akkor is hihetetlen nagy híresség volt. Amerikában azok is hallottak róla, akik soha életükben egyetlen WWE-t (profi pankrátor műsort) sem láttak.


Forrás: Profimedia

Miután színészként szélesebb körben is bemutatkozott a Disney néhány nagysikerű, gyerekbarát vígjátékában, amilyen a Gyerekjáték (2007) és a Fogtündér (2010) című filmek voltak, gyakorlatilag már az egész világ ismerte a nevét. 

Elbűvölő mosolyával és aranyszívével mindenkit rabul ejtett.

Johnson mindig is egyszerűen csak szórakoztatni szerette volna az embereket anélkül, hogy nagyzásba csapott volna át, és ez sokak számára különlegessé teszi őt. Nem szégyelli a kissé bugyuta filmeket, amelyek híressé tették őt.

Egy rajongó „gyönyörűen igénytelennek” nevezi Johnson pályafutását, hozzátéve azt is:

„Tudja, hogy mit csinál jól, és ragaszkodik is ehhez.”

Ragyogó mosollyal és hálás kuncogással öleli fel karrierje minden állomását, ami azt az üzenetet közvetíti a közönség felé, hogy nincs annyira eltelve önmagával, hogy jobbnak tartsa magát azoknál a filmeknél, amelyekért kedvelik.

Mindehhez az is párosul, hogy rendkívül őszinte és mély kapcsolatot ápol rajongóival. Instagram profilja például nemcsak egy gondosan menedzselt képarchívum, hanem közvetlen kommunikáció az emberekkel: az edzésekről feltöltött szelfik mellett helyet kapnak rajta különböző motivációs gondolatok, a filmek kulisszái mögé betekintő képek és személyes, családi fényképek is.

Közösségi oldalain rendszeresen kimutatja tiszteletét a nők iránt, őszinte örömmel fotózkodik a rajongókkal és sok nemes ügy mellé odaállt már a szegények és elesettek védelme érdekében. 

„Mindenki akar egy fiút, de mindenkinek szüksége van egy kislányra”

– írja a poszt alatt, amelyen kislánya kezét fogja.

Bár nem állítjuk, hogy jó ötletnek tartanánk, ha egy olyan ember lenne az USA következő elnöke, aki híján van a politikai tapasztalatoknak, nem lepődnénk meg rajta, ha a Szikla megkapná a támogatást az emberektől. 

Úgy tűnik, vonzereje meghaladja a politikai korlátokat, és mint Hollywood egyetlen félig szamoai, félig fekete származású szupersztárja, az etnikai határvonalakat is átlépi. Mint ilyen, egyedülállóan nagy rajongótábora van, és nem kétséges, hogy közülük sokan kiállnának mellette, ha indulna az elnökválasztáson.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás