Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nyugdíjasok illegális partiját oszlatták fel a rendőrök

Nyugdíjasok illegális partiját oszlatták fel a rendőrök

Színes

Nyugdíjasok illegális partiját oszlatták fel a rendőrök

Színes

Toronicza Péter 21:41

Ha már poénkodtunk azon, hogy csak az öregek mehetnek fesztiválozni.

Sokat ment a viccelődés azon, hogy ha így haladunk az oltással, akkor csak nyugdíjasok mehetnek a Balaton Soundra. Sajnos a Szigetre is kevés esély van, de a teraszok hamarosan megnyithatnak, ha elértük a 3,5 millió beoltottat. 

Közben a Mirror számolt be egy igazán vicces sztoriról, aminek egy illegális nyugdíjas házibuli van a középpontjában, na meg egy nagyi, akire igazán büszke az unokája.

A koronavírus-járvány miatt Skóciában is szigorítások vannak, és nem lehet csak úgy csoportosulásokat szervezni, amibe természetesen a házibuli is beleszámít. A 82 éves Maureen Hogg nem bírt a vérével, és elutazott megünnepelni egy kedves barátja hetvenedik születésnapját.

A nyugdíjas partinak végül a rendőröknek kellett véget vetniük, akik mindenkit szépen meg is bírságoltak – Meghan 60 fontos büntetést kapott, ami a mostani árfolyamon átszámítva nagyjából 25 ezer forint.

Maureen unokája olyan büszke volt a nagyira, hogy még a büntetés céduláját is megosztotta Twitteren. Azt persze hozzá kell tenni, hogy az illegális bulizók nem voltak felelőtlenek, mivel már minden résztvevő megkapta az oltást.

Borítókép: Profimedia