promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orgiák és szexjátékok? Most fény derül Hugh Hefner és a Playboy-villa legnagyobb titkaira
Borítókép:  Forrás: profimedia.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas orgiák, szexjátékok és fétisek. Hugh Hefner korábbi nyuszija, Holly Madison elmondta, milyen bizarr dolgokat kellett átélnie a Playboy-villában.

Rengeteg férfi szeretett volna a Playboy magazin kiadója, Hugh Hefner helyében lenni, akár csak egy napra is. A 2017-ben elhunyt amerikai sajtómágnás királyi életet élt palotájában, ahol több száz Playboy-nyuszi vette őt körül. Hugh azonban nagyon figyelt arra, hogy a hétköznapi emberek ne tudjanak betekintést nyerni a villa életébe. Több évvel a halála után azonban kiderült, milyen perverz dolgok zajlottak a zárt ajtók mögött. Az üzletember egyik főnyuszija, Holly Madison tálalt ki a Buzzfeed Newsnak.

Forrás: Profimédia

A most 41 éves nő a Hootersnél dolgozott, amikor meghívást kapott Hugh egyik menő partijára. Ott figyelt fel rá a sajtómágnás, így hamar a Playboy-villába került. A lány gyorsan belekóstolt a nyuszik nem is olyan fényes világába. Elmondása szerint Hugh minden szerdán és pénteken hatalmas orgiákat rendezett a villában, ahol mértéktelen alkohol és drog fogyott. 

"Tudtunk, hogy ez kötelező ahhoz, hogy továbbra is a villába élhessünk, így megtettük."

Forrás: Profimédia

Holly arról is beszámolt, hogy volt olyan, hogy Hef arra kérte őket, hogy meztelenül üljenek le a TV-elé, míg ő pornót nézett. Megkérte a nyuszikat, hogy csókolják meg egymást, közben marihuanát szívott és kielégítette magát. Aztán ott voltak még az úgynevezett "combnyitó" drogok, amik arra szolgáltak, hogy a lányok kicsit fellazuljanak a szex előtt.

Forrás: Profimédia

A nyuszi lányok állítólag ezerdolláros fizetést kaptak a 2000-es években. A pénzért cserébe ki kellett szolgálniuk Hef hóbortjait, betartania az öltözködésre és viselkedése vonatkozó szabályait, hanyagolniuk kellett baráti és családi kapcsolataikat. Holly azt is elárulta, hogy többször is komoly depresszióval küzdött, antidepresszánsokat szedett, és még az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. Szerinte, bár Hefner tisztában volt azzal, hogy bajban van, mégsem segített neki. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás