Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mellverseny: Salma Hayek vagy Patricia Arquette hatalmas keblei szebbek?

Mellverseny: Salma Hayek vagy Patricia Arquette hatalmas keblei szebbek?

Színes

Mellverseny: Salma Hayek vagy Patricia Arquette hatalmas keblei szebbek?

Színes

Promotions 06:06

Salma Hayek egy szexi közös képpel köszöntötte a szülinapos Patricia Arquette-tet, amin mindketten brutális dekoltázst villantanak.

A Desperado, Sokkal több mint testőr, Nagyfiúk, Wild Wild West - Vadiúj vadnyugat illetve a Frida Oscar-jelölt színésznője, Salma Hayek már többször is megdobogtatta a közönség szívét, hiszen a csodaszép híresség nem egyszer rakott már ki olyan képeket/videókat magáról, amikkel rendesen felforrósította a hangulatot egyebek között az óriási melleinek köszönhetően.

Április 8-án volt az Oscar-díjas Patricia Arquette (Tiszta románc, A médium, Sráckor) 53. születésnapja, ennek örömére Salma Hayek egy elképesztően dögös közös képet rakott ki magukról, ami a 2020-as Golden Globe-gálán készült: a fotón mindketten gigantikus dekoltázst villantanak, ez pedig igazi szemtornát eredményezett, mivel hirtelen azt sem tudjuk, hova nézzünk először.

Salma Hayek és Patricia Arquette közös mellbedobással elérték, hogy egy pillanatra teljesen megálljon az élet, ebből pedig arra lehet következtetni, hogy Hollywoodban szerencsére nem csupán a huszonéves színésznők képesek az ujjuk köré csavarni az embereket. Mindketten gyönyörűek és tehetségesek, ezért ebben az esetben tényleg nehéz lenne eldönteni, hogy ki győzedelmeskedne, ha választanunk kéne – de azért nem lehetetlen, hiszen az is elég, ha csak a szívünkre hallgatunk:

Borítókép: Salma Hayek és Patricia Arquette / Profimedia