promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon Hungary: előre lelőtték, ki lesz a győztes?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy szemfüles néző vette észre, hogy az Exatlon Hungary-ben véletlenül előre lelőtték, ki lesz a nyertes. De valóban így van?

A Promotions.hu egyik olvasója pénteken küldött nekünk egy levelet, amiben felhívta szerkesztőségünk figyelmét arra, amit az Exatlon Hungary egyik adásában észrevett. Olvasónk levelét változtatás nélkül közöljük:

„Egy észrevételemről szeretnék beszámolni az Exatlon kapcsán. Az április 7-i adásban, ahol tripla tétért küzdöttek, előre lelőtték a poént, hogy ki nyer. Vannak azok a rövid interjúk amit a kamerának mondanak a versenyen kívül,és tegnap amikor a Bajnokok beszéltek még a verseny előtt egy réten tették ezt meg,ahol egy picit messzebb fák is voltak. Amikor mutatják messziről a villát,illetve a tábort lehet látni,hogy a villa mellett egy nagy füves terület van,a tábor körül meg hegyek-völgyek. Innen már tudtam,hogy ki nyer.”

Először is ezúton is köszönjük, hogy megosztotta velünk ezt az észrevételét; szerkesztőségünk folyamatosan fogadja a műsor nézőinek leveleit, amelyekben különböző véleményekről olvasunk ezzel kapcsolatban. Legutóbb például azt kérdezték meg tőlünk, hogy a versenyzők egymással szexelnek-e Dominikán. Az alábbi cikkben erről is olvashattok.

Visszatérve a műsor bakijára, olvasónk észrevétele nem biztos, hogy mindenkit meg tud győzni, ugyanis ahogy belenézegettem az adásokba, és alaposan megfigyeltem a Tábor, illetve a Villa közvetlen környezetét, mindkettő mellett van egy füves terület, ez persze nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a produkciónál tényleg hibáztak, és erre nem figyeltek oda az adás összerakásánál.

Tudniillik a külső megszólalásokat, a versenyzők egyéni nyilatkozatait mindig külön, nem feltétlenül akkor veszik fel, amikor egy adott esemény történik. Például egy reggeli beszélgetésről készült egyéni nyilatkozatot felvehetnek a futamok után is, és a műsor készítői így könnyen belefuthatnak olyan hibákba, amire olvasónk is felfigyelt. Viszont azt se felejtsük el, hogy amikor egy, a Villában tartózkodó csapat egyik tagjával készítenek ilyen megszólalásokat, akkor az esetek többségében a medence, vagy a Villa területének egy jól beazonosítható része látható a háttérben.

Továbbra is várjuk a műsorral kapcsolatos véleményeket, észrevételeket, amiről szívesen írunk is az oldalon.

Alább az említett április 7-i adás egyéni megszólalásai, amelyekből azt sejthető, hogy előre lelőtték, ki nyeri aznap a tripla tétet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás