Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szabó Ádám aggasztó képet rakott ki – Abba kell hagynia a zenélést?

Szabó Ádám aggasztó képet rakott ki – Abba kell hagynia a zenélést?

Színes

Szabó Ádám aggasztó képet rakott ki – Abba kell hagynia a zenélést?

Színes

Baranyecz János 08:38

Úgy néz ki, hogy veszélybe kerültek Szabó Ádám fellépései, ugyanis az énekesnek be kellett kötni a kezét ínhüvelygyulladás miatt.

Ez az év elég vegyesen alakult eddig a Sztárban sztár tavalyi győztesének, Szabó Ádámnak: hatalmas siker ért el a Curtis közreműködésével készített új zenéje, majd pár hete ő is elkapta a koronavírust, ráadásul szinte pontosan ugyanakkor, mint az exbarátnője, Tóth Andi. Persze rögtön szárnyra keltek a pletykák, hogy újból együtt vannak, de az énekes ezt cáfolta, most viszont jóval komolyabb dolog miatt kell aggódnia.

„2021 Imádlak, szeretlek! Leszel a feleségem? Egy laza ínhüvelygyulladás, hátha mire beindulnának a koncertek véletlenül se tudjak harmonikázni, zongizni!!!”

– írta Szabó Ádám a közösségi oldalán.

A híresség mellékelt is egy elég aggasztó képet, amin jól látni, hogy alaposan be van kötve a keze. Közben határozott arccal próbált pozitív gondolatokat sugározni a rajongói felé, akik már nagyon szeretnék újra a színpadon látni kedvencüket, de ezek alapján úgy tűnik, hogy várniuk kell még, hiszen az ínhüvelygyulladás elég komoly fájdalmakkal járhat, így a gyógyulás érdekében muszáj egy ideig pihentetnie a kezét.

Itt lehet megtekinteni Szabó Ádám posztját:

Borítókép: Szabó Ádám / youtube.com/Life TV (screenshot)