promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heidi Klum combjától meg fogsz őrülni!
Borítókép:  gntm.de
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szupermodell keresi a méltó utódját, de senki sincs olyan formában, mint ő.

Nem maradnak idén sem izgató látnivaló nélkül a németek, hiszen javában tart a GNTM 2021 verseny a ProSieben csatornán. A rövidítés a Germany's Next Topmodel címet takarja, vagyis a show arra vállalkozik, hogy megtalálja Németország következő topmodelljét.

A házigazda pedig ki is lehetne más, mint Heidi Klum, aki 47 évesen is bombaformában van. A hivatalos plakátokon ráerősítettek erre némi Photoshoppal, de a kozmetikázástól eltekintve is elakad a lélegzetünk a német ex-szupermodell combjaitól.

Fotó: gntm.de

Heidi Klum 2006 óta keresi ilyen formában a méltó utódját, és normális esetben a résztvevők bejárják az egész világot. Most azonban erre nem kerülhetett sor, ezért a műsor kizárólag európai helyszíneken készül.

A GNTM előző évada 2020 májusában ért véget, és a győzelmet a 21 éves Jacky Wruck szerezte meg. Ezzel 140 ezer euró értékű modellszerződést nyert, valamint 100 ezer euró készpénzt. Természetesen jól járt vele, de a nagy kiugrás még mindig nem jött el számára, ráadásul a rajongók is elkezdték piszkálni kórosnak tűnő soványsága miatt.

Fotó: instagram.com/jackywruck

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás