promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajós András kiakadt: parízert vágott Friderikusz Sándorhoz
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hajós András annyira felháborodott Friderikusz Sándor egyik show-ján, hogy egyszer hozzávágott egy szelet párizsit. Így reagált a műsorvezető.

A Nagy szám hatodik adásában Nagy Ervin és Hajós András énekelte el a számára meghatározó nagy számot. Nagy Ervin mesélt például az édesapjáról, arról, hogy miért aludt egy Trabantban, hogy miért nem mert hosszú ideig táncolni, de szóba került az is, mitől szökik könny a szemébe a mai napig.

Hajós András pedig megosztotta a nézőkkel, miért vágott hozzá annak idején egy szelet párizsit Friderikusz Sándorhoz, és mi okoz számára lelkiismeret-furdalást egy lányával kapcsolatos baleset miatt.

Nagy Ervin emlékezetes pillanatai

Nagy Ervin Nagy száma! - Miénk itt a tér (LGT)

Nagy Ervin élete nagy számán hetekig töprengett, énektanára véleményét is kikérte. Végül egy LGT-nótát választott.

Nagy Ervin: „Mindig imádtam apámban, hogy az ördögtől se félt!”

Nagy Ervin A Tanár című sorozat főhőse határozott megmondóember, aki mindig kiáll a maga és mások igazáért. Azt mondja, olyan, mint az apja, aki egy nagyon karakán ember volt.

[[v2]]

Nagy Ervin édesapja a Trabantban aludt, amikor otthonukban forgatták Mundruczó Kornél első filmjét

Édesapja kétkedve fogadta, hogy a fia nem sportoló lesz, hanem színész, de mindenben segített. Például akkor, amikor Mundruczó Kornél első filmjét forgatta, aminek a főszerepét Ervinre írta, akkor a színész édesapja nemcsak kölcsönadta a forgatáshoz a Trabantot, hanem a benne is aludt a forgatócsoport kedvéért.

Mit énekel Nagy Ervin, ha jókedve van és mire kel fel reggel táncolni Borbély Alexandra?

Borbély Alexandra és Nagy Ervin kis csipkelődés után elárulta, mi az, amire biztosan felkel reggel táncolni Alexandra és mit énekel Ervin, ha jókedve van.

Miért nem mert Nagy Ervin hosszú ideig táncolni?

Ervin szókimondó fiú volt, aki már iskolás korában szerepelni vágyott, mégis szorongott, amikor Bea nevű szerelmével egy jelmezbálon táncolnia kellett volna. A nyilvános tánctól való szorongása egészen 20 éves koráig tartott.

Ilyen tini volt Nagy Ervin: pelenkázott lázadás helyett

Nagy Ervin öccse jóval fiatalabb nála, sokat pesztrálta, sőt még csajozott is vele tinikorában. A színész édesanyjával idézte fel a Nagy szám stábja előtt a gyerekkori emlékeket.

Nagy Ervint nagyon megviselte nagymamája halála, de a lánya születése után tanult meg sírni a színpadon

Nagy Ervin életének legnagyobb szívfájdalma az, hogy nagymamája, akinek a művészeti indíttatását köszönhette, sajnos nem érhette meg, hogy unokája színész lett. Sokáig sírt a temetésén, mélyen élte meg a gyászt, de igazán érzékennyé a lánya születése után vált.

Hajós András emlékezetes pillanatai

Hajós András Nagy száma! - Last Christmas (Wham!)

Hajós András a Wham! Last Christmas című számával nem a karácsonyi hangulatot, hanem az izgalmas, lassúzós ismerkedést hozza vissza mindenkinek.

Friderikusz így reagált rá, amikor megtudta: Hajós egyszer hozzávágott egy szelet párizsit

Hajós András régen annyira felháborodott Friderikusz Sándor egyik show-ján, hogy amikor meglátta a tévében hozzávágott egy szelet párizsit. A történetet később el is mesélte Friderikusznak, akitől meglepő választ kapott.

Hajós András pánikrohamot kapott, amikor lányának ugyanott volt biciklibalesete, ahol egykor neki

Hajós András úgy tanult meg biciklizni, hogy édesapja elengedte egy meredek úton, majd nekicsapódott a falnak. Érdekesség, hogy ez később ugyanazon a helyszínen lányával is megtörtént, akinek a baleset következtében az álla is szétnyílt, amitől nemcsak pánikrohamot kapott, de azóta is lelkiismeret-furdalása van miatta.

Hajós András Hernádi Juditot a világ egyik legbátrabb emberének tartja

Hajós András és Hernádi Judit a Heti Hetes forgatásán találkoztak először, és már az első alkalommal megérezték: nagyon hasonlítanak egymásra.

Hajós András egykori tanárának üzente meg, miért nem lett macskajancsi!

Amikor Hajós András általános iskolás volt, szerzett jónéhány rossz élményt a tanárokkal kapcsolatban. Soha nem értette, hogy miért nem lehet a gyerekekben bízni, és hagyni, hogy azzá váljanak, akik lenni szeretnének.

Hajós András ezt tanulta élsportoló gyerekeitől

Hajós András gyerekei Alíz és Artúr mindketten élsportolók, magyar bajnokok strandröplabdában. Elképesztően büszke rájuk, ami András minden megnyilvánulásában érezhető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás