promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gallusz Niki egy nővel van együtt, mégis heteroszexuálisnak vallja magát
Borítókép:  Gallusz Niki / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Friderikusz Sándor Életünk története című műsorában kiderült, hogy Gallusz Niki egy nővel él párkapcsolatban, de ennek ellenére teljes mértékben heteroszexuálisnak tartja magát.

Az RTL Klubon futó Életünk története című műsorban Friderikusz Sándor mély interjúkat készít hírességekkel és a párjaikkal, majd több évtizeddel idősebbé maszkírozza őket, hogy lássák egymáson az idő múlását, és utána teljesen más szemmel tekintsenek a másikra. Jövő hétfőn Gallusz Niki és párja, Laura lesznek a műsor vendégei, a rövid ízelítő alapján pedig most is lesz pár érdekesség.

Friderikusz Sándor megkérdezte, hogyan derült ki számukra, hogy a saját nemükhöz vonzódnak, de Gallusz Niki sokak meglepetésére azt mondta, hogy nála nem jött még el ez a felismerés, ugyanis teljes mértékben heteroszexuálisnak vallja magát – hiába él párkapcsolatban egy másik nővel.

Ezzel egy egészen komoly témát indított el az Álarcos énekes első szériáját Nyusziként megnyerő színésznő, hiszen manapság nagyon sokan nincsenek tisztában a saját szexualitásukkal.

Az Életünk története következő adásában több titkot is elárul magáról Gallusz Niki, de addig is itt lehet megtekinteni egy aprócska részletet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás