promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: egér került a fagyasztott zöldségek közé az egyik zacskóba – fotók
Borítókép:  Ivan Culakoski Facebook
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A vegetáriánusok főleg felháborodnának ezen, akik nem kérnek húst a zöldségük mellé, ilyet meg főleg nem.

A Tények szúrta ki Ivan Čulakoski, észak-macedóniai Bitolj önkormányzat egyik képviselőjének a posztját, aki kapott egy kis extrát a vacsorája mellé. A politikus fagyasztott zöldségeket akart készíteni, és már a serpenyőbe is kiöntötte az alapanyagot, ekkor találta meg a döglött egeret a zöldségek között.

A Magyar Szó közben már utána is járt, hogy az Észak-Macedóniai Élelmezési és Állategészségügyi Ügynökség betiltotta a Szerbiából származó, KAM kereskedelmi lánc által készített Sunny Fantasy Royal mix elnevezésű fagyasztott zöldség forgalmazását.

Közben mi is kutakodtunk, és a Royal mix elnevezés csalóka lehet, mert kapható nálunk Magyarország ilyen nevű termék, de azt a Bonduelle forgalmazza, és nem a Sunny Fantasy, így nincs ok a pánikra. Persze az embert így is kirázza a hideg, akinek van jelenleg fagyasztott zöldség a jégszekrényében.

A gyorsfagyasztott zöldségek két évig vagy akár azon túl is képesek lehetnek megőrizni magas minőségüket, szóval továbbra is bízzunk bennük. Lehet vesztenek a vitamintartalmukból, de érdemes mindig alaposan hőkezelni őket, akármennyire is megbízható gyártóról van szó. A Sunny Fantasy Royal mix valószínűleg most jó időre elveszíti a szavahihetőségét Észak-Macedóniaiában.

Го сакам КАМ во поштенско сандаче!!! Јадиме здрава храна... Семката ваша!!! Ројал микс со глушец. Кај да го...

Közzétette: Ivan Culakoski – 2021. április 4., vasárnap
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás