promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amint megtörtént a nyitás, Dobó Kata rögtön ment is ruhát venni - videó
Borítókép:  RTL offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Fókusz stábja véletlenül futott össze Dobó Katával forgatás közben.

Mivel 2,5 millió ember megkapta az első vakcináját, így a kormány úgy döntött, hogy szerdától életbe léphet az enyhítés első fázisa. A kijárási tilalom kitolódott este 22-ig, és az üzletek, valamint a szolgáltatók is kinyithattak, azonban biztosítaniuk kell, hogy 10 négyzetméterenként mindössze egy vásárló tartózkodjon az üzletben.

A Fókusz azt járta körbe, hogy négy hét zárva tartás után az üzletek miképp készültek a vevők fogadására. Pont egy budai ruhaüzletben forgattak, amikor véletlenül összefutottak Dobó Katával – a színésznő volt az első vásárlók egyike.

„Nincsenek sokan, gyakorlatilag én vagyok egyedül, mert nagyon korán reggel van. Hát, mindenképpen be kell tartani azt, ami elő van írva, és nagyon remélem, hogy hamarosan már ennél sokkal szabadabbak leszünk, ha mindenkit rá lehet venni arra, hogy oltakozzon”

- nyilatkozta az RTL Klub műsorának Dobó Kata, aki inkább három maszkot is felvett, és elmondta, hogy csak legszükségesebb dolgok miatt mozdul ki otthonról.

A színésznő már fodrászhoz, valamint műkörmöshöz is bejelentkezett, akik ugyebár innentől szintén fogadhatnak vendégeket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás