promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félmeztelen képen pózol az Exatlon önbizalomhiányos versenyzője
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Intim fotó került elő Kőnig Annáról, aki elmondása szerint önbizalomhiányban szenved.

A Kihívók egyik oszlopos tagját, Kőnig Annát rengeteg támadás érte az iskolai évek alatt. Elmondása szerint az influenszert mindig piszkálták valami miatt, hol a körme, hol a haja, hol pedig a testalkata miatt.

Bár Anna később iskolát váltott emiatt, a történtek rányomták a bélyegüket az önbizalmára, éppen ezért a mai napig nehéz elfogadnia azt, ahogy kinéz. Pedig a közösségi oldalán is rengeteg támogatást és dicsérő szavakat kap a külsejét illetően, de ezt nem tudja elhinni.

„Persze már az is nagy szó, hogy rövidnadrágban futok a pályákon, mert korábban soha nem hordtam ilyesmit. Annyira sok gondom van azzal, ahogy kinézek, hogy amikor először vettem részt a műsorhoz kapcsolódó fotózáson, nem tudtam, hogyan takargassam magamat, aztán tudatosítottam magamban, hogy ez fölösleges, mivel nap mint nap így lát majd egy fél ország. Segít áttörni magamban bizonyos gátakat, amiket én építettem fel”

- nyilatkozta egy korábbi interjúban Anna, amit az NLC-nek adott.

Éppen ezért is meglepő, hogy készült olyan fotó Annáról, ami nemhogy hiányos öltözékben, de konkrétan felső nélkül láthatjuk. Az ilyen típusú fotók igen nagy előrelépést jelentenek az influenszer személyes missziójában, hogy áttörje a gátakat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás