promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Labancz Lilla meztelen képet posztolt, közben az Exatlon lányai hiányos öltözetben szexiznek - válogatás
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Indítsd a napod Hargitai Bea, Labancz Lilla, Szabó Franciska, és Benedek Réka pikáns fotóival!

Kicsit körbenéztünk a hazai hírességek közösségi oldalain, és bizony sok-sok szexi tartalmat találtunk. De muszáj volt kiválasztanunk néhányat, pedig rengeteg fotót tudtunk volna még beilleszteni. Kezdjük a visszafogottabb oldalával, és szépen lassan haladunk majd a nagy durranásig!

Az Álarcos énekes nyomozója, Hargitai Bea március elején a Maldív-szigetekről posztolt az Instagram-oldalára. Meg kell hagyni, csodaszép helyen kezdte a tavaszt Bea, mi is szívesen megmártóznánk a kristálytiszta Indiai-óceánban.

Benedek Réka a mai napig osztogat meg fotókat abból az időszakból, amikor még a Dominikai Köztársaságban volt az Exatlon Hungary miatt. Nemrég egy bikinis fotót posztolt, ami elég sokat mutatott meg a fiatal lány csinos vonalaiból.

Szabó Franciska nemrég a sérülése miatt távozott az Exatlon Hungary-ből, de amint teljesen felgyógyul, el is kezdi az edzést, hiszen komoly tervei vannak a jövőre nézve. Erről egy posztot is írt a követőinek, amit az alábbi fotóval támogatott meg.

És akkor a végére maradt a legjobb! Labancz Lilla meztelen fotókat posztolt magáról. A modell csak egy kalapot visel, és hatalmas melleit is alig bírja eltakarni a kezével. Mi tagadás, így tényleg jól indul a szombat!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás