promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi lesz*rja a vírust: megszegte a szabályokat, és büszke is rá
Borítókép:  Szeretlek Magyarország
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi lejárt személyivel szökött át a határon, hogy megszegjen minden szabályt, és büszkén posztolhassa ki.

Tóth Andi ezúttal sem hazudtolta meg magát. Megszokhattuk már tőle, hogy magasról tesz a szabályokra. Szeret lázadni, és saját maga körül generálni a botrányt, majd eljátszani a sértődött áldozatot, hogy őt mindenki csak bántja.

Az énekesnő nemrég esett át a koronavíruson, amit a tíz napos karantén után rögtön egy házibulival ünnepelt meg a barátaival. Ez önmagában is hatalmas felelőtlenség volt; bár 10 fő alatti volt az összejövetel, de a távolságtartást már nem tartották be, ráadásul Andi a saját lakásába invitálta meg a vendégeket, ahol azelőtt fertőzötten lábadozott. Ezzel lényegében komoly veszélybe sodorta a saját barátait, de ez látszólag sem őt, sem a többi bulizót nem érdekelte.

Azóta persze megint eltelt jó pár nap, Andi elérkezettnek látta az időt, hogy megint felhergelje az embereket, és fejjel menjen a pofonnak. Ezúttal arra vetemedett, hogy kocsiba ürt, és a barátjával együtt átmentek Erdélybe. Persze mindezt lejárt személyi igazolvánnyal.

Andinak az volt az egyetlen szerencséje, hogy a határőrök nem nézték meg a papírokat. Andi a legszélesebb mosollyal az arcán, és hatalmas büszkeséggel rakta ki az Insta Story-jába, hogy ahogy ő fogalmazott,

átszöktek a határon.

Mindezt megkoronázták egy kellemes kis ebéddel egy étteremben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás