Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A közös sírás mélyítette el Curtis és Szabó Ádám barátságát

A közös sírás mélyítette el Curtis és Szabó Ádám barátságát

Színes

A közös sírás mélyítette el Curtis és Szabó Ádám barátságát

Színes

Baranyecz János 09:09

Curtis és Szabó Ádám a Sztárban sztár című műsornak köszönhetően lettek igaz barátok, de ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy együtt sírtak egy zenén.

Hónapokkal ezelőtt a Sztárban sztár című műsorban versenyzett egymással Curtis és Szabó Ádám, de a színfalak mögött egy életre szóló barátság alakult ki. Mindketten vendégei voltak most a Life TV-n futó Brékingnek, ahol az énekes elárulta a rapperrel való kapcsolatának egy elég intim mozzanatát is, ami rengeteget segített neki abban, hogy végre teljesen önmaga legyen.

Szabó Ádám elmesélte, hogy régen félt kimondani az érzéseit, de szerencsére már nem így van, és ez az egyedüllétnek és többek között Curtisnek köszönhető. Rengeteget beszélgettek, igaz barátság az övék, sőt, olyan is volt, hogy közösen sírtak egy dalon, ami hatalmas élmény volt számára.

Curtis persze rögtön elviccelte a dolgot, de Szabó Ádámon érezni lehetett, hogy komolyan gondolja, és tényleg nagyon fontos számára a barátságuk, hiszen ennek köszönhetően nyílt meg, és jött rá, hogy ki is ő valójában.

Itt lehet megnézni egy részletet a Brékingből, ahol Szabó Ádám és Curtis barátsága a téma:

Borítókép: Curtis és Szabó Ádám / via TV2 (screenshot)