promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Madonna hatalmas melleket villantott 62 évesen – brutálszexi fotók
Borítókép:  Madonna / Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Madonna csupán egy falatnyi fehérneműben fotózta magát, a végeredmény pedig olyan dögös lett, hogy az egész internet elalélt.

Madonna egy igazi popsztár, aki hihetetlen, de már több mint négy évtizede aktív, és ez idő alatt megszámlálhatatlan slágerrel ajándékozta meg a közönséget. Nem csupán tehetsége, de szépsége is rabul ejtette az embereket, hiszen még most, 62 évesen is sokakat megvadít, ráadásul a jelenlegi párja is 36 esztendővel fiatalabb nála.

Madonna kirakott most magáról pár szelfit, hogy tudjuk, mivel sikerült az ujja köré csavarnia ifjú kedvesét: a képeken aprócska, elképesztően csábító fehérneműben pózol, miközben úgy kidobja az óriási melleit, hogy egyszerűen képtelenség máshova nézni – szóval a híresség megint teljes mértékben meghazudtolta az életkorát.

Mondani sem kell, az internetet szinte percek alatt felrobbantották a fotók, hiszen sokan egyszerűen képtelenek feldolgozni, hogy Madonna most is milyen brutálszexi. Az énekesnő simán letagadhatna 20-30 évet, és jó látni, hogy egy pillanatra sem hazudtolja meg önmagát, ugyanis mindig is vadóc, illetve bátor volt, és az is marad.

Itt lehet megtekinteni a pikáns posztot, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás