promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez durva lesz! Íme a legbotrányosabb hollywoodi válások listája
Borítókép:  AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A válás önmagában sem könnyű dolog, hát még ha megspékeljük néhány vérlázító szituációval. Néhány híresség nem rejtette véka alá a történteket, első kézből osztotta meg a nyilvánossággal, hogy épp mi zajlik a színfalak mögött.

Tom Cruise és Katie Holmes

A Mission: Impossible sztárja teljesen elnyomta a Dawson és a haverok színésznőjét, hisz a férfi olvasatában neki kell lennie a pénzkeresőnek, így feleségének le kellett mondania karrierjéről, ám a kaput mégsem ez tette be Katie-nél. A 2012-es válás egyik legszürreálisabb oka, hogy közös gyermeküket, az akkor alig 6 éves kislányt Tom felnőttként kezelte és a szcientológia tanai szerint szándékozta nevelni, amivel felesége teljesen érthetően képtelen volt azonosulni – írja az usmagazin


Kép: AFP

Brad Pitt és Angelina Jolie

A színésznő két év házasság után adta be a válókeresetet 2016 szeptemberében. A nők bálványaként is számontartott színészt gyermekbántalmazással vádolták, melyet magánrepülőjük fedélzetén a 15 éves gyermekük, Maddox ellen követett el. A vádakat a Los Angeles Megyei Gyermek- és Családügyi Szolgálat tisztázta. Hosszú felügyeleti harc folyt hat gyermekükért, majd 2018 novemberében végül sikerült megállapodásra jutniuk.


Kép: AFP

Johnny Depp és Amber Heard

Amber 15 hónap házasság után vetett véget kapcsolatuknak 2016-ban. A színésznő állítása szerint Johnny testileg és lelkileg is bántalmazta őt, melyet monoklis fotókkal is sikerült alátámasztania. A Karib-tenger kalózai színésze nem hagyta annyiban a dolgot, a bírósági tárgyalások során kiderült, a nő vodkásüveget vágott hozzá egykori kedveséhez, többször is megcsalta, ráadásul szándékosan odapiszkított franciaágyukba is. Erre még mi sem tudunk reagálni.


Kép: AFP

Gwen Stefani és Gevin Rossdale

Hűtlenség – ez volt az oka annak, hogy a szőke énekesnő közel 13 év házasság után véget vetett kapcsolatuknak. Gevin ráadásul a dadussal hempergett titokban, ami még egy lapáttal rátesz erre a csúnya esetre. Ejnye Gevin.


Kép: AFP

Mariah Carey és Nick Cannon

Az aranytorkú énekesnő azért mondta be az unalmast, mert úgy érezte, túl sokat dolgozik kedvese. Ez még önmagában nem igazán izgalmas, ám ami ezután jött, már nem piskóta: Nick szerint Mariah mentális problémákkal küzdött és úgy vélte, saját gyermekeik sem érzik komfortosan magukat édesanyjuk társaságában, azt pedig, hogy egyedül felügyeljen csemetéikre egyenesen veszélyesnek ítélte meg. Hogyan fajulhat idáig egy szerelmes kapcsolat?


Kép: AFP

Madonna és Guy Ritchie

Hatalmas ordítozások előzték meg válásukat, folyamatos volt a perpatvar a házuk táján. Az ikonikus énekesnő és 10 évvel fiatalabb rendező férje 7 és fél év után döntöttek úgy, hogy ideje véget vetni kapcsolatuknak. Guy Ritchie egy idő után képtelen volt megbarátkozni a Madonnát állandóan körülvevő rivaldafénnyel, ráadásul az életről alkotott képük sem igazán volt átfedésben egymással.


Kép: AFP

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás