promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fennakadt az influencer szeme a botoxozástól
Borítókép:  somethingwhitty
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Durván néz ki, de az orvosok szerint nem maradandó az állapot.

A 34 éves Whitney Buha egyszerű, jól menő chicagói influencer, aki – bár a kora és a külseje alapján nem szorulna rá – rendszeres botoxkúrákkal simítgatja az arcát. A legutóbbi kezelés azonban borzalmasan sült el, a lány egyik szeme fennakadt, a másik pedig folyton alváshoz készülődik.

Whitney szerencsére nem szégyelli az állapotát, és a rajongói is gyorsan elfogadták ezt az ideiglenes állapotot. Amihez a hölgy természetesen nem ragaszkodik, hanem arctornával, vibrációs kezeléssel, szaunával, gőzöléssel, szemcseppekkel, akupunktúrával, és két kiegészítő botoxinjekcióval igyekszik felgyorsítani a gyógyulást.

Fotó: somethingwhitty

Eleinte nem volt semmi gond, de pár nappal a legutóbbi kezelés után erre a szörnyű eredményre ébredt. Whitney életmód- és divattanácsokat osztogat az Instagramon, és ez bizony nem tűnt túl jó önreklámnak. De sikerült ezt is a maga javára fordítania, most a botoxozás kellemetlen mellékhatásaira hívja fel követői figyelmét. Ő évente kétszer szúrat, biztos, ami biztos.

„Ennek a sztorinak az ereje és őszintesége csodálatra méltó. Nagyon jó a hozzáállásod, még jobban rajongok érted” – üzent neki az egyik rendszeres kommentelője.

Az állapot egyébként csak ideiglenes, és visszafordítható a szakemberek szerint. Whitney beszélt egy plasztikai sebésszel, aki szintén megnyugtatta, de azért azt is hozzátette, hogy ennél rondább megereszkedést ő még nem látott.

„Amikor botoxoltatok, és jól sikerül, akkor imádom! Szuperül néz ki, sokkal jobban érzem magam tőle” – áradozott optimistán a pórul járt lány.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás