promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közel egy mázsát dobott le magáról Kovi
Borítókép:  AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt hiszem, nem szükséges bemutatnunk történetünk főszereplőjét, de ha esetleg valaki nem ismerné Kovács Istvánt, művésznevén Kovit, aki amellett, hogy fotóriporter, filmproducer és üzletember, leginkább pornófilmjeinek köszönhetően vált híressé.

Az ismert rendező 97 kilótól szabadult meg az elmúlt években, a drasztikus fogyás hátterében komoly okok állnak: alig kapott levegőt, folyamatosan izzadt, fájtak az ízületei és alig bírt járni – vallotta be Kovi a Blikk magazinnak.

Ahogy a mellékelt ábra is mutatja, az eredmény bámulatos:

Forrás: blikk.hu

Egészen döbbenetes, de nincs nagy misztérium a fogyás hátterében.

„...egyáltalán nem vonok meg magamtól semmit, nem éhezem, nem koplalok. Igazi, régi magyaros étrend szerint étkezem, szalonnát, töpörtyűt, hurkát, kolbászt, csülköt eszem, minimális kontrollal, és hozzá étrendkiegészítőt iszom, ennyi a titok"

– nyilatkozta korábban a Borsnak.

Ugyan már több, mint hét éve annak, hogy visszavonult, még mindig felismerik az utcán, sőt kollégai próbálják is rávenni arra, hogy térjen vissza az erotikus filmek világába, ám neki eszébe sincs folytatni korábban űzött karrierjét. Arról pedig, hogy művészetként tekint-e a pornóra, így nyilatkozott:

„Ez nem művészet, semmiképpen sem az, sokkal inkább olyan filmtermékek készítése, amelyek részei a videókultúrának, céljuk pedig a szórakoztatás. Vagyis az, hogy a nézőnek meginduljon a fantáziája, amikor olyan szereplőket lát, amilyenekkel neki valószínűleg soha nem lesz dolga, olyan helyszíneken, ahová ő talán sosem fog eljutni. Mese felnőtteknek.”

Kovi már egészen más dolgoknak szenteli az életét, a tapasztalataival igyekszik segíteni túlsúlyos társain.

„Amolyan életmód tanácsadó lettem, de ezt a szót nem szeretem használni, hiszen ehhez nyilván végzettség kellene, én pedig csak a saját példámból kiindulva tudom segíteni a sorstársaimat. Nekem valahogy sokkal jobban megnyílnak az emberek és jó érzés azzal szembesülni, hogy megbíznak bennem, én pedig reményt adhatok"

– mesélte a Blikknek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás