Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hoppá! Egy mozisztár segített elkendőzni Diana hercegnő botrányos válását!

Hoppá! Egy mozisztár segített elkendőzni Diana hercegnő botrányos válását!

Színes

Hoppá! Egy mozisztár segített elkendőzni Diana hercegnő botrányos válását!

Színes

Promotions 07:07

A kékvérű pár nem bánta, hogy elterelték a bulvársajtó figyelmét.

A szépséges Diana hercegnő 1996-ban botránytól kísérve vált el Károly walesi hercegtől. A csatazaj alighanem még nagyobb lett volna, ha nem éppen akkor hagyta volna ott a feleségét a korszak egyik legnagyobb filmsztárja, Burt Reynolds is. Így ők vitték el a show-t, a hercegi párra valamivel kisebb sajtófigyelem jutott

idézte fel a Daily Mail.

Diana nem győzött hálálkodni emiatt, sőt nem volt rest írni sem Reynoldsnak, amiért akaratlanul segített neki. Mindez eddig csak pletyka szintjén forgott a médiában, ám a színész ex-neje, Loni Anderson most meg is erősítette a híresztelést Andy Cohen beszélgetős műsorában.

„Öt év után a házasságunk felbontása mellett döntöttünk. Amikor bejelentettük a különválást, a sajtó magasabb sebességre kapcsolt. Diana hercegnő küldött is nekem egy köszönőlevelet, mert így nem ő került ki a People magazin címlapjára” – elevenítette fel a sztorit önéletrajzában az azóta elhunyt Reynolds.


Burt Reynolds. Forrás: AFP

Kétségtelen, hogy a mozicsillag válása sokkal mocskosabbra sikeredett a hercegnőénél. Reynolds és Anderson kölcsönösen hűtlenséggel vádolták meg egymást, és a vagyonmegosztás sem ment sárdobálás nélkül, mindez pedig a pletykára éhes sajtó teljes figyelmét lekötötte.

Borítókép: AFP