promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
UFO együttes egykori frontembere nem fogja olcsón megúszni, amiért Svájcba közvetített ki örömlányokat
Borítókép:  GoldRecord Hungary / YouTube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Napolaj sikeréből már nem lehetett megélni, szóval más bevételi forrás után kellett néznie az UFO frontemberének.

Az UFO 1996-ban alakult, akinek a frontembere Dr. Love, vagyis Varga Zsolt volt. Anno olyan dalokat tettek le az asztalra, mint a „Szerelemdoktor”, a „Tarzan”, az „Akarok egy férfit”, a „Karibi party”, na meg persze a „Napolaj”, aminek a refrénjét szinte mindenki tudja kívülről.

Dr. Love 2012-ben kerítés és csalás gyanújával előzetes letartóztatásba került, helyette Balogh Bálint rappelt a fellépéseken. Amikor visszatért, igyekezett megreformálni a bandát, hogy még több fellépést tudjanak bevállalni.

Közben a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség arról tájékoztatta a Magyar Távirati Irodát, hogy súlyosítást indítványoznak az UFO együttes „szexmunkások menedzselésével” vádolt egykori énekese és társai ügyében.

Az eljárás adatai szerint az elsőrendű vádlott, az UFO együttes egykori frontembere és két vádlott-társa 2010-2011-ben hirdetések és személyes kapcsolatok útján egy svájci bordélyba közvetítettek, utaztattak ki fiatal magyar nőket. A bordély vezetője jutalékot fizetett, a popénekes „a kéjnőktől menedzselésükért havi díjat kért és kapott, azok prostitúciós tevékenységéből származó jövedelméből”. Az elsőrendű vádlott három „ügyfelétől” milliós összegeket vett át, amelyeket befektetni ígért, de a pénzt magára és az UFO együttesre költötte

- áll az főügyészség közleményében.

A Fővárosi Törvényszék tavaly novemberben első fokon az elsőrendű vádlottat kerítés, csalás és kitartottság miatt két év börtönre és hárommillió forint pénzbüntetésre ítélte. A szexmunkások külföldre utaztatásában közreműködő visszaeső bűntársat, valamint a beszervezésben és a tolmácsolásban részt vevő egykori szexmunkás bűntársat többrendbeli kerítés miatt egy-egy év börtönre, valamint 1,2 millió, illetve kétmillió forint pénzbüntetésre ítélték.

A határozat ellen az ügyész a másod- és harmadrendű vádlott további bűnösségének megállapítása, és mindhárom vádlott esetében a szabadságvesztés időtartamának növelése érdekében fellebbezett.

A volt popénekes és védője felmentésért és enyhítésért, egykori szexmunkás bűntársa pedig - aki jogi tanulmányokat folytat - enyhítésért és a büntetett előélethez fűződő hátrányos jogkövetkezmények alóli mentesítésért fellebbezett.

A főügyészség a másodfokú eljárást lefolytató Fővárosi Ítélőtáblához a napokban benyújtott indítványában az ügyészi fellebbezést fenntartotta.

(via MTI)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás