Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lehet a Jonas Brothers egyik tagja erőszakolta meg Demi Lovatót a Disneynél

Lehet a Jonas Brothers egyik tagja erőszakolta meg Demi Lovatót a Disneynél

Színes

Lehet a Jonas Brothers egyik tagja erőszakolta meg Demi Lovatót a Disneynél

Színes

Toronicza Péter 16:56

Demi Lovato továbbra sem hajlandó megnevezni a személyt, aki elvette a szüzességét, de egy kis információt csepegtetett róla.

Demi Lovato a Dancing with the Devil című dokumentumfilm sorozatában mesélt a megerőszakolásának borzalmairól, amit tinédzserkorában élt át a Disneynél. Az énekesnő elmondta, hogy az elkövető továbbra is a csatornánál dolgozott, és állandóan találkoznia kellett vele.

„Egy nemi erőszakban veszítettem el a szüzességemet. Egy hónappal később felhívtam az illetőt, megpróbáltam helyrehozni a dolgot, a kezembe venni az irányítást, de csak annyit értem el, hogy sokkal rosszabbul éreztem magam”

- idézte Lovatót a Guardian cikke.

Az énekesnő nem árulta el hol és mikor történt a támadás, de megjegyezte, hogy az illető tagja volt annak a csoportnak, akik nyilvánosan bejelentették, hogy várnak a házasságig a szexel, és úgynevezett tisztasági gyűrűt is hordtak.

Az önmegtartóztatást Selena Gomez, Miley Cyrus, és anno Nick és Joe Jonas is felvállalta. Utóbbiakról, vagyis a Jonas Brothers együttesről a South Park is készített egy epizódot. Trey Parker és Matt Stone természetesen nem csak az együttest, de a Disneyt is keményen kiparodizálta a 13. évad első epizódjában. Nagy kérdést vett így fel, hogy nem-e a Jonas Brothers egyik tagjáról van szó.

Lovato arról is mesélt, hogy összebújt az erőszakolójával, mivel randiztak, de jelezte neki, hogy nem így akarja elveszíteni a szüzességét, azonban az illető erőszakossá vált, aztán megtörtént a dolog.

Az énekesnő az eset után bulémiás lett, mentálisan kikészült, ami öngyilkossági kísérlethez vezetett.

A #MeToo-mozgalom szárnyal, és továbbra is erős hatása van. Lovatónak biztosan rengeteg támogatója lenne, szóval furcsa, hogy még így sem akarja megnevezni azt az embert, aki ezt a traumát okozta neki. Lehet az is kering a fejében, hogy semmi perc alatt kimosdatnák a vádak alól.

Borítókép: LISA O'CONNOR / AFP