Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ambrus Attila lehúzott 2 millió forintot a vécén – Nem fogod elhinni, hogy miért

Ambrus Attila lehúzott 2 millió forintot a vécén – Nem fogod elhinni, hogy miért

Színes

Ambrus Attila lehúzott 2 millió forintot a vécén – Nem fogod elhinni, hogy miért

Színes

Baranyecz János 15:34

A Viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila elárulta, hogy az elfogása előtt lehúzott 2 millió forintot a vécén, és szinte hihetetlen, hogy miért tette.

Ambrus Attila 1993 és 1999 között összesen 30 alkalommal rabolt ki egyebek között bankokat, takarékpénztárakat, és ez idő alatt rengeteg pénzt zsákmányolt. Nemrég ő volt a Life TV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége, ahol számos érdekességet mesélt egykori bűnöző életéről, így például az is kiderült, hogy egyszer a toalettben végezte egy akkora összeg, ami rengeteg magyar ember éves munkabérének számít.

„A Nagy Lajos király úton, ahol elkaptak (Zuglóban), ott lehúztam 2 millió forintot a budin, mert régi ötezresek voltak, és pont akkor vonták ki a forgalomból. Úgy voltam vele, hogy ott van még nálam 46-47 millió forint, na most nem fogok ezzel sz*rakodni. Fogtam, összetéptem, lehúztam a vécén”

– árulta el Ambrus Attila Hajdú Péternek.

Valószínűleg sokan arra gondoltak, hogy például bizonyíték eltüntetése, vagy a „mert megtehetem” hozzáállás lapult a meghökkentő, 2 milliós ürítés hátterében, de ezek alapján Ambrus Attila jóval egyszerűbb okból döntött így, ráadásul nem 2 perc lehetett ennyi pénzt széttépkedni.

Itt lehet megtekinteni a fent idézett részt (a második videóban):

Borítókép: Ambrus Attila / youtube.com/LifeTV (screenshot)