promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexi plus-size modellel „kavarja fel az állóvizet” a Sports Illustrated idei fürdőruhás száma
Borítókép:  Dia Dipasupil / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A divat világában a Sports Illustrated Swimsuit kiadása már afféle fürdőruha bibliának számít – 1964 óta a magazin minden évben egy különkiadásban mutatja be az az évi divat legtrendibb fürdőruháit a legfelkapottabb fürdőruha-modellekkel. A magazin számára nem ismeretlen a határfeszegetés, korábban is előszeretettel dolgoztak színesbőrű és transznemű modellekkel. Úgy tűnik, az idei szám legnagyobb durranása Marquita Pring plus-size modell lesz.  

„Marquita természetes módon beleillik a márkánkba. Fotózás közben fáradhatatlan, és öröm a közelében lenni. Okos, hozzáértő, megalapozott tudással, elkötelezettséggel és akarattal rendelkezik az ipar váltása iránt. Hatalmas hangja van, és fontos, hogy a világ meghallja őt. Rendkívül sokféle nőt képvisel, és hihetetlenül szerencsések vagyunk, hogy részesei lehettünk az ő történetének.” 

– nyilatkozta a lap szerkesztője. 

A 30 éves Pring 15 éves kora óta modellkedik. Olyan tervezők ruháiban is sétált már a kifutón, mint Jean Paul Gaultier, Christian Siriano és Tommy Hilfiger, de pózolt például az olasz Vogue számára is.

Egyébként nem Pring az első plus-size modell, aki szerepel a lap hasábjain, 2017-ben Ashley Graham valósággal felrobbantotta az internetet falatnyi bikinijével.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás