promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka szívszorító vallomása: „Nem akarok olyan lenni, mint apám volt”
Borítókép:  Majka / via metropol.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka nagyon fiatal volt, mikor édesapja mindössze 45 évesen infarktusban elhunyt – a műsorvezető akkor határozta el egy életre, hogy ő nem akar erre a sorsra jutni.

Majoros Péter 22 évesen veszítette el édesapját, aki meccsnézés közben hirtelen infarktust kapott és meghalt. A rappernek ennek következtében teljesen megváltozott az élete, hiszen nagyon szerette őt. Ezek után tudatosult benne, hogy hova vezethet, ha valaki folyton dolgozik és túlhajtja magát, ezért arra jutott, hogy neki nem szabad erre az útra lépnie, így azóta tudatosan él, miközben a családjára is ügyel.

„Apám tiszta szívű, őszinte, jó humorú ember volt, aki soha nem piázott, egy kortyot nem ivott. Ám közben megalkuvó volt. Mindig hagyta, hogy elnyomja őt egy erősebb hang, ezért nem akarok olyan lenni, mint apám volt. Az, ahogyan élt, odavezetett, hogy negyvenöt évesen infarktust kapott. [...] Az utolsó években éjjel-nappal dolgozott, és csalódott, mert a második házassága sem úgy sikerült, ahogyan ő gondolta volna. Láttam, hogy mit nem szabad csinálni, tudatosan lettem másmilyen, mint az apám. Közben pedig azért titkon mégis akartam rá hasonlítani, mert annyira jószívű volt. Huszonkét éves voltam, amikor meghalt. Ez segített abban, hogy fiatalon megfogadjam, ha sz*rul érzem magam, akkor elmondom és eljövök onnan, függetlenül attól, hogy mennyit keresek”

mesélte Majka.

A híresség édesapja hibájából okulva már hosszú ideje szem előtt tartja, hogy tényleg ne hajtsa túl magát, ráadásul nemrég komoly elhatározásra jutott, ugyanis úgy néz ki, hogy hamarosan egy jó időre hátat fordít a tévézésnek, mivel már nem izgatja annyira a dolog, mint régebben:

„A tévé sok jót adott, de meguntam, ami van, tovább kell lépni. Hiába lehet sok pénzt keresni, ha unja az ember, nincs értelme. Elmúltam negyven, van még harminc, szeretném olyan dolgokkal tölteni, amik boldoggá tesznek. Az olyan tévézés nem érdekel, amiben nincs semmi szexi, nekem olyan kell, ahol felszabadítóan hülye lehetek.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás