promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győzikét az egész családja megalázta a hallásvesztesége miatt – videó
Borítókép:  Győzike / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Gáspár család megafon segítségével alázta a hallókészülékre szoruló Győzikét, Berki Krisztián kiöntötte a lelkét egy tehénnek, DR BRS-re pedig rettenetesen megharagudott a felesége – derült ki a Life TV-n futó Van életünk című műsorból.

Győzike nagyon elkeseredett, mikor kiderült, hogy elég erős, közepes fokú hallásvesztesége van, ami miatt mindkét fülén hallókészüléket kéne hordania. A hiúsága viszont nem engedi ezt meg neki, ezért a családja úgy döntött, hogy egy megafonba kiabálva győzik meg a showmant, hogy gondolja meg magát – intervencióból viszont csak kiröhögés és megalázás lett, ezért Gáspár Győzőnél „betelt a kosár”:

Győzikét sokáig szekálták szerettei, emiatt nagyon kivolt már, ráadásul úgy érezte, hogy Virág párja, Krisztián is kicsit elárulta őt, hiszen azt mondta neki, hogy ezt az egészet csak az ő érdekében csinálják. A híresség valószínűleg pontosan tudja, hogy ez igaz, de mégis látványosan feldühítette őt az egész jelenet – miközben kiderült, hogy Gáspár Bea nem éppen egy megafon mester:

DR BRS éppen Fecsóékkal jacuzzizott az erkélyen, mikor fenyegető üzenetet kapott feleségétől, aki azt írta neki, hogy haza se menjen. Adri akkor szokott ilyen lenni, ha nem sikerül elérnie férjét, és rögtön kiderült, hogy van alapja a dolognak, ugyanis végig le volt merülve a zenész telefonja, aki végül úgy döntött, hogy tényleg nem megy haza, hiszen az csak „olaj a tűzre”:

Berki Krisztiánnak egyre jobban bejön a tanyasi élet, bár Mazsi nincs annyira oda érte, mint ő. Az izmos híresség Mariskának, a tehénnek mesélte el bánatát, aki vizeléssel hálálta meg az őszinte mondatokat, de a sztár nem esett kétségbe, hiszen a jószágon ugyanazt látta, mint az összes többi nőn az életében.

„Először elutasító, picit hátrál. Aztán én kellek neki, rám hallgat és a kezemből eszik”

– mondta Berki Krisztián.

Még több Van életünk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás