promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Wolf Kati megérti mit mond a macskája – lássuk, hogyan csinálja!
Borítókép:  RTL offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lakatos Márk és Járai Máté faggatta erről a dologról az énekesnőt.

Wolf Kati az RTL Klub Reggeli műsorában volt vendég, ahol rögtön belecsaptak a kaja témába, és kiderült, hogy az énekesnő egyszerűen imádja a bacont. Kati a nagyobbik gyerekével úgy szokta majszolgatni, mint a chipset, de a kisebbik gyerek utálja.

A művésznő elmondta, hogy bár új szelek fújnak most a szigorítások miatt, de gond nélkül megy náluk az online oktatás, és nem igazán kell besegítenie semmiben.

Aztán jött a fő téma, a kis házi kedvenc, mert Lakatos Márk és Járai Máté rögtön elkezdte ráfogni Wolf Katira, hogy a macskahangok miatt már biztosan elkezdett megőrüli.  

„Dehogyis! Jézusom! Így terjednek a pletykák”

- reagált nevetve Wolf Kati, aki mesélt az új lakójukról, egy cicáról, na meg arról, hogy miképp sikerült megérteni, hogy mit mond az állat.

„Képzeljétek el, van egy új kiscicánk, nagyon szomorú apropóból, mert az előzőt meg elvesztettük. Van egy van egy olyan applikáció, hogy a macska nyávogását lefordítja nektek. Mész a macska után és egyébként nem teljesen hülyeség, mert amikor jön kaját kérni, akkor azt fordítja, hogy >>éhes vagyok<<. Mint amikor megtanulod, hogy milyen sírás van a csecsemőnél, mi mit jelent. Elkezdett tüzelni a macska és csak azt fordítja, hogy >>gyere szerelmem, keress meg szerelmem<<. Eskü. Úgyhogy szétröhögjük magunkat a lányokkal otthon”

- mondta az énekesnő, aki jól szórakozott a tüzelő cicán, aki ilyenkor dobálja magát össze-vissza.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás