promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még VV Zsófi Rágógumi című dalára? Puskás Peti sajnos igen
Borítókép:  RTL offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tipikusan azért hallgatták az emberek, mert borzalmasan rossz volt, és ezt Puskás Peti se látja másképp.

Puskás Peti végigkövette a Való Világ 10-et, mivel Nádai Anikóval közösen vezették a műsort, amit egy szoros csatában VV Vivi nyert meg.

Most elég messzire megyünk vissza, pontosabban a Való Világ 4-hez. Ebben kapott szerepet VV Zsófi, aki 65 napot töltött bent a villában. A kiesése utána megpróbálta meglovagolni a gyorsan jött népszerűséget, és úgy döntött, hogy beszivárog a zeneiparba.

Ez borzalmas döntésnek bizonyult, és ezt még Puskás Peti is így látja, akinek bizony köze volt a Rágógumi című dal megszületéséhez.

„Dükivel ültünk otthon, megjelent, és tényleg vágyakoztunk a sikerre, hogy végre legyen egy sikeres dalunk és egyszer csak azt láttam, hogy egy óra után 160 ezren nézték meg. Néztem magam elé, mondom ez borzasztó. Borzasztó, hogy egyrészt ezt miért nézik ennyien, másrészt meg borzasztó, hogy úgy tűnik, ez lesz eddigi életem legnagyobb zenei sikere, a Rágógumi című dal”

- mesélte Puskás Peti a Nagy Számban.

A Rágógumi tényleg őrülten népszerű volt, de a hallgatók többsége direkt azért rajongott érte, mert trash volt, vagyis borzalmas, és hát a trash-szótárban a borzalmas vicceset jelent.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás