promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Polgár Tünde a tökéletlenségre szeretné felhívni a figyelmet - a luxusfeleség rengeteg bántást kap
Borítókép:  Forrás: noklapja.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A luxusfeleség az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt arról, mennyien bántják az Instagram-oldalán, de ennek ellenére mindenkit arra szeretne bíztatni, hogy a tökéletlenség nem bűn. 

A Feleségek luxuskivitelben sztárja, Polgár Tünde gyakran posztol Instagram-oldalára, a képek azonban nagyon megosztóak a felhasználók számára. A luxusfeleség sok bántást kap a kommentelőktől. Leginkább a szemét kritizálják, azonban sokan nem tudják, hogy Tünde az egyik szemére szinte teljesen vak, de a másikkal sem lát valami jól. 

Naponta megkapom, hogy bénaszem, bandzsa, az UFO a legújabb - mindez nem érdekel. Nem unalmas már?

Az RTL Klub Reggeli műsorában, Peller Mariann-nak és Papp Gergőnek arról mesélt, hogy ezekkel a kommentekkel már egyátalán nem foglalkozik, és szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a tökéletlenség nem bűn, és a közösségi oldalak torz képet mutatnak a mai fiatalok számára. Tünde a beszélgetés után egy képet is feltöltött a műsorvezetőkkel:

Nem kell tökèletesnek lenned! Szeretnèm, ha vègre elengednénk ezt az állandó megfelelèsi kènyszert. Ne ess a közössègi mèdia által sugârzott tökèletes kèpek fusztráló csapdájába. Senki nem tökèletes! Önmagad lègy, ès erre büszke! Szeretnék ebben továbbra is pèldát mutatni! Tökèletlen Tünde- csodás beszèlgetès kèt csodás emberrel.

- írta a luxusfeleség a képe alá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás