promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győzike hallása úgy megromlott, hogy hallókészülékre van szüksége
Borítókép:  Győzike / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Győzike teljesen elkeseredett attól, hogy mostantól hallókészülékre szorul, Berki Krisztián kecskét fejt, Zámbó Krisztián pedig indiánlányként pózolt a Life TV-n futó Van életünk című műsorban.

Kiderült, hogy Győzikének elég erős, közepes fokú hallásvesztesége van, ami miatt mindkét fülén hallókészüléket kéne hordania, de a showman a hiúsága miatt ezt egyáltalán nem szeretné, mert fél, hogy mit gondolnak majd róla mások. Még fel is próbált egy készüléket, a reakciójában pedig minden emberi fájdalom benne volt:

Gáspár Győző elvitte Virág párját, Krisztiánt, hogy megmutassa neki, hogyan kell úgy pózolni, mint egy testépítő, de szegény srácnak nem igazán ment a dolog. A híresség jól rá is förmedt, ebből a mondatból pedig jó eséllyel hamarosan szállóige lesz: „De ne úgy má', mint aki műtve van, more!”

Győziék kondiztak is egy kicsit, közben pedig rendesen megakadt a szemük a fiatal, elképesztően csinos edzőnőn, majd megbeszélték, hogy ez a közös titkuk marad. Gáspár Győző következő mondatai is arról árulkodnak, hogy igencsak mély nyomot hagyott benne a hölgy: „Ha megcsalnám Beát (márpedig nem fogom), akkor nekem ilyenek az ideáljaim. Bea is tudja.”

Zámbó Krisztián indiánlánynak, Zsuzsika pedig fegyveres cowboynak öltözött, és körülbelül 200 szelfit lőttek magukról, miközben nagyokat nevettek. Igaz, hogy Amerikában már ennyi is elég lenne a botrányhoz „kulturális érzéketlenség” miatt, de itthon valószínűleg ez csak ártatlan mókázásnak minősül – egyelőre:

Berki Krisztián továbbra is élvezi a tanyasi életet, sőt, most még kecskét is fejt, miközben elhagyta a száját, hogy „Vannak még csöcsei? Adj egyet!”, szóval az izmos híresség megint egy igazi aranyköpéssel ajándékozta meg a nézőket:

Még több Van életünk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás