Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elizabeth Hurley átlátszó ruhában mutatta meg tökéletes melleit – fotók

Elizabeth Hurley átlátszó ruhában mutatta meg tökéletes melleit – fotók

Színes

Elizabeth Hurley átlátszó ruhában mutatta meg tökéletes melleit – fotók

Színes

Promotions 20:20

Elizabeth Hurley ismét bebizonyította, hogy ő a legszexibb MILF, ugyanis olyan képeket rakott ki magáról, amiken átlátszó ruhában pózol, a látványtól pedig mindenkinek le fog esni az álla.

Sajnos be kell ismerni, Elizabeth Hurley nem éppen a kiemelkedő színészi teljesítményéről ismert, ennek ellenére mégis olyan sikerekben szerepelt, mint például az Austin Powers, Pereld a nőt!, vagy A bájkeverő. Rengeteg helyen láthattuk már, gyönyörűsége pedig mindenkinek szemet szúrt, így a világ vezető divat/szépségápolási márkái foglalkoztatják őt az utóbbi évtizedekben – a napokban például az Estée Laudernek pózolt, ráadásul nem akármilyen okból.

Most lett 75 éves az Estée Lauder, és mivel Elizabeth Hurley már 26 éve dolgozik nekik, (sőt, még a mellrák-ellenes kampányuknak is ő a nagykövete), ezért a jeles alkalom tiszteletére újraalkotta a régi, kedvenc fotósorozatát, és egy átlátszó, csillogó ruhában pózolt, miközben mosolyogva fedte fel hatalmas melleit.

Mondani sem kell, a rajongók egyenesen elaléltak a hihetetlen módon már 55 éves híresség szexi képeitől, hiszen tényleg félelmetesen dögös rajtuk, szóval 25 évet simán letagadhatna a korából, de lehet, hogy még többet is.

Itt lehet megtekinteni Elizabeth Hurley fotóit, persze csak saját felelősségre – és nem szabad elfelejteni swipe-olni:

Borítókép: Elizabeth Hurley / WIktor Szymanowicz / NurPhoto / NurPhoto via AFP