promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis jól leoltotta Szabó Ádámot, aki nyilvánosan vágott vissza – videó
Borítókép:  Curtis és Szabó Ádám / via TV2 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis nem kímélte barátját, Szabó Ádámot, és keményen beszólt neki, de arra valószínűleg nem számított, hogy milyen gyorsan érkezik majd a válaszcsapás.

Curtis és Szabó Ádám a TV2 Sztárban sztár című műsorában voltak ellenfelek, de a színfalak mögött komoly barátság alakult ki, aminek az egyik gyümölcse a nemrég megjelent „Ez vagyok én” című dal, amit mindössze 10 nap alatt több mint 700 ezer alkalommal játszottak le YouTube-on, szóval hatalmas sikerről beszélhetünk.

A két híresség olyan jó kapcsolatot ápol, hogy néha nyilvánosan szívják egymás vérét, és ez most is így volt, ugyanis a rapper kiragadott egy mókás jelenetet A Goldberg család című sorozatból, ahol az egyik karakter harmonikázik, miközben gyermeteg szöveget énekel.

„Szabó! Szabó, már Comedyn is ott vagy már, sírok! És ez ki? Ez a palid? Á nem, ez jobban játszik, mint te...”

– mondta poénkodva Curtis, ezzel emlékeztetve mindenkit arra, hogy az énekes harmonikázik is, és sokan a mai napig „a harmonikás srác”-ként emlegetik őt.

Azt viszont valószínűleg egyáltalán nem gondolta, hogy Szabó Ádám gyakorlatilag perceken belül egy hasonlóan ütős beszólással támad vissza – persze mindezt az igaz barátság szellemében.

„Tényleg jobban játszik, de ez a rímpár amit írtál: »Mindenki jól van ma este, a bátyám elég s*ggfej ma este« – azért ez is nagyon színvonalas Te mocsok”

– oltotta le mókásan Curtis szövegírói képességeit Szabó Ádám, aki a fent említett, illetve lent látható videóból idézett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás