promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közel 1 millió forintot keresett egy lány pár óra alatt, miközben aludt - elmondjuk, hogy mi a trükkje!
Borítókép:  Zohre Nemati / Unsplash.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Álom+meló, ez az igazi álommeló.

Egy tajvani Twitch-erista a kis kreatív ötletével több százezer felhasználót vonzott be, hogy nézzék őlében azt, ahogy álmodik, vagyis azt, ahogy alszik - írja az Übergizmo nyomán a HVG.

Az ötlet elsőre nagyon bizarr, meglepő, de valójában irtó logikus is. Nagyon sok embertől kapott nagyon pici adományt a nem mindennapi ötlet, sokan a dolog abszurditását díjazták, még többen pedig azért fektettek be pénzt, hogy ez a későbbiekben kifizetődjön,

és a lány újabb ötletes megoldással rukkoljon majd elő.

Volt olyan pillanat a közvetítés közepette, hogy egyszerre 11 ezren nézték az álmodó lényt, aki pizsamában, szemfedővel feküdt az ágyában, körülötte szinte semmi mozgás nem történt, csak néha a cicája mászott hozzá közel.

Az akcióval 3000 dollár adományt szerzett, ami forintra átszámítva közel 1 millió forint.

Wang Yiming amúgy nem a nulláról kezdett bele a fura ötletbe, nagyon népszerű a Twitch-en, és nem ez volt az első videója, így már alapból is van egy hatalmas rajongótábora, akik szívesen megszédülnek a dolgaiért. A furcsa kis videó azonban hűen bizonyítja, hogy manapság az élő stream-ekben óriási lehetőségek rejlenek, és tessék, most bebizonyosodott az is, hogy még nyelvtudás sem kell egy univerzális nyelv kialakításához, amellyel mindenkihez lehet szólni.

Csak aludni kell.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás