Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Will Smith politikusként képzeli el a jövőjét?

Will Smith politikusként képzeli el a jövőjét?

Színes

Will Smith politikusként képzeli el a jövőjét?

Színes

Baranyecz János 07:37

Könnyen lehet, hogy Will Smith több évtized után hátat fordít Hollywoodnak, és inkább a Fehér Ház felé veszi az irányt, hogy kipróbálja magát a politika kőkemény világában is.

Will Smith főleg a szórakoztató, látványos filmjeiről híres, mint például a Bad Boys-trilógia, a Men in Black-széria vagy A függetlenség napja, de nagyon úgy néz ki, hogy a könnyen fogyasztható alkotásai ellenére ő elég komoly terveket szövöget a fejében. A világsztár már többször is pedzegette, hogy politikusként is el tudná képzelni magát, most pedig konkrétan megkérdezték tőle, hogy vannak-e politikai ambíciói, és elég érdekes választ adott.

„Azt hiszem, most hagyom, hogy egy kicsit megtisztuljon a hivatal, aztán egyszer mindenképp fontolóra fogom venni. Nem tudom. Van véleményem, optimista vagyok, reményteli vagyok, hiszek az emberek közötti egyetértésben, és hiszek a harmónia lehetőségében. Mindenképp ki fogom venni a részem, vagy továbbra is művészként, vagy egyszer politikai közegben”

árulta el Will Smith, akit valljuk be, elég furcsa lenne politikusként elképzelni, de még az is lehet, hogy jól sülne el a dolog.

Nem mindenki örül annak, mikor egy színész elkezd politizálni, vagy komolyabban hangot ad a véleményének különböző társadalmi kérdésekben, de úgy látszik, hogy egyre több hollywoodi híresség szeretne ilyen pályára lépni, hiszen többek között Dwayne Johnson is említette már párszor, hogy egyszer elindulna az amerikai elnökválasztáson.

Borítókép: Will Smith / Thomas SAMSON / AFP