promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagypapa lesz a Tök alsó sztárja, Rob Schneider
Borítókép:  Rob Schneider / Valery HACHE / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas örömhírt osztott meg rajongóival a világhírű komikus, Rob Schneider, ugyanis hamarosan megszületik első unokája, így végre nagypapává válik.

Adam Sandler egyik legjobb és legrégebbi barátja, Rob Schneider olyan alkotásokkal röhögtette meg eddig a közönséget, mint például a „Tök alsó”, „Tök állat”, „Tökös csaj” vagy a „Nagyfiúk”, de annak idején szerepelt a Dredd bíróban, illetve a Reszkessetek, betörők! második részében is. A népszerű színész sajnos nemrég veszítette el az édesanyját, de most mégis van minek örülnie, ugyanis hamarosan megszületik az első unokája.

Rob Schneider egy megható üzenettel jelentette be, hogy a legidősebb lánya, Elle King 1,5 év együttlét után gyermeket vár a tetoválóművészként tevékenykedő párjától, ez pedig elképesztő boldogsággal és büszkeséggel tölti el a komikust, bár azt még nem teljesen fogta fel, hogy 57 évesen nagypapa lesz.

Elle King Rob Schneider két évig tartó első házasságából született, és amúgy egy elismert énekesnő, ráadásul már nagyon régóta szeretett volna babát, aminek most jött el az ideje, hiszen megismerte élete szerelmét. A Tök alsó sztárjának van még egy 4, illetve 8 éves gyermeke a jelenlegi feleségétől, akik nagyon imádják a nővérüket, így biztos benne, hogy remek anya lesz belőle.

Rob Schneider ezzel a közös képpel jelentette be az örömhírt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás