promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Életünk története: Istenes László így reagált Bence szavaira
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Istenes László is látta Bencét és Adélt Friderikusz Sándor műsorában, és a közösségi oldalán reagált a látottakra.

Csobot Adél és Istenes Bence volt Friderikusz Sándor első vendége az Életünk története 2. évadában. A fiatal házaspár olyan dolgokat is elárultak az életünkről, amit eddig csak nagyon kevés ember tudhatott.

A műsorvezető aztán rákérdezett Bence és az édesapja, Istenes László kapcsolatára, ami miatt Bence azonnal könnyekben tört ki.

Természetesen Istenes László is látta a műsort, és hallott mindent, amiről Adélék beszéltek. Később a közösségi oldalán reagált a műsorban történtekre.

„Mi tagadás... megérintett a műsor. Átmozgató, furcsa, megható, felkavaró érzés volt látni Őket megöregedni. Öröm, hogy láthattam. Nagyon büszke vagyok Rájuk az őszinteségük és a tiszta gondolataik miatt. A válásunk és a fizikai távolság miatt valóban van mit bepótolnunk Bencussal (is). Természetesen nekem is hatalmas hiányom van Belőle, mert kimondhatatlanul szeretem. A válásunkat követően, az objektív élethelyzetünk miatt sajnos valóban sokkal kevesebb időt töltöttünk együtt, mint ahogy azt annak idején mintacsaládként elterveztük. Van mit bepótolnunk. Mostanság ezen dolgozunk és azt gondolom jó úton járunk. Szépen lassan töltődik a lelkünk”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás