promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így bosszulja meg a magyar plus size modell, ha kritizálni merik külsejét
Borítókép:  Forrás: Instagram/dianasirokai
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik legjobban foglalkoztatott plus size modell, Sirokai Diána mindössze 16 évesen kezdett el modellkedni, mára viszont már világhírű Instagram-sztárrá nőtte ki magát. Mostanra egymillió fölötti a követőinek száma. Diána minden képéről sugárzik a magabiztosság, idomait 100 kilósan, akár fürdőruhában is büszkén felvállalja. A rosszindulatú kommentelőknek pedig Tik-Tok videóban vág vissza. 

 

 

A magyar származású sikeres plus size modell, Sirokai Diána 13 éves kora óta Londonban él. A fiatal lány karrierje tényleg mesébe illő, 16 évesen az iskola után anyukája mellett segített egy szépségszalonban, amikor is besétált egy vendég és megkérdezte miért nem kezd el modellkedni. Diána kapva kapott az alkalmon, mára pedig már az Oxford-street óriásplakátjairól köszönön vissza ránk.

A 25 éves szépség 100 kilósan is szuper szexi, csak úgy süt a magabiztosság minden egyes fotójáról, ám ez nem volt mindig így. Az iskolában sokat bántották alakja miatt, ettől ő is szép lassan elkezdte megutálni magát.

Aztán úgy döntött, nem foglalkozik a gúnyolódó beszólásokkal, hanem elfogadja önmagát. Ma már olyan könnyedén veszi a negatív kommenteket, hogy legtöbbször az kerül kellemetlen helyzetbe, aki sértegetni próbálja. A Tik-Tok videóiban általában visszakapják a gunyolódok.

Diána  jókedűen válaszol a negatív kommentekre:

@sirokaidiana

Reply to @macilacika1 aklor BUEK mindenkinek##sirokaidiana

♬ original sound - DIANA SIROKAI

Diána igyekszik erőt adni azoknak, akik nem tudják elfogadni magukat. Szerinte mindenki úgy gyönyörű, ahogy van, és nem érdemes mások negatív véleménye miatt ezen változtatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás