promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Viktor életében egyszer dolgozott „úgy igaziból” – Elárulta, hogy mit!
Borítókép:  Varga Viktor / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Varga Viktor elmesélte, hogy tinikorában az édesapja elküldte őt dolgozni, hogy megtanulja, milyen a munkásemberek élete.

Varga Viktor egyike volt azoknak a hírességeknek, akik a koronavírus-járvány miatt kialakult nehézségek ellenére is úgy gondolták, hogy egy művésznek nem szabad elhagynia a pályáját még ebben a kétségbeejtő helyzetben sem, hiába maradnak el folyamatosan a bevétel jelentős részét hozó fellépések. Viszont sajnos úgy alakult, hogy az utóbbi nagyjából 1 évben a „Lehet zöld az ég” című gigasláger előadója felélte a tartalékait, és most komoly pénzügyi nehézségekkel küzd, ráadásul még az albérletéből is ki kellett költöznie.

Sokan támadták Varga Viktor, hogy biztosan „büdös neki a munka”, ezért nem vállal ideiglenesen „hétköznapi” állást, de most az énekes a Life TV Bréking című műsorában elárulta, hogy ő egyszer megtapasztalta már, milyen a munkások élete: az édesapja miatt még tinédzser korában raktárosként dolgozott napi 12 órákat a nyári szünet ideje alatt – a szokásos bringázás és a haverokkal való lógás helyett.

Varga Viktoron érezni lehetett, hogy szinte traumatikus élményként élte meg a több évvel ezelőtti esetet, és valószínűleg pontosan ezért nem szeretne most elmenni például pizzafutárnak. Az biztos, hogy a kreatív emberek lelkivilágára komoly hatással van, ha ennyire meg kell változtatniuk az életüket, és lehet, hogy utána már nem tudnának úgy alkotni, mint előtte, ezért bizonyos szempontból érthető a híresség álláspontja – bár az is igaz, hogy a szükség nagy úr.

Itt lehet megnézni egy részletet a Brékingből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás