promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meztelen fotókkal zsarolják Győzike lányát
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csúnyán elfajult a szakítás Győzike lánya és annak volt szerelme között. Evelint egykori kedvese intim fotókkal próbálja „visszaszerezni".

Gápár Győző lánya, Gáspár Evelin nagyjából két hónapja szakított kedvesével, de úgy tűnik, a fiú nem igazán tudta elfogadni, hogy kapcsolatuknak vége szakadt. A szakítást követően igen furcsa módon próbálja visszaszerezni szerelmét. A fiatal lány a Blikkhez és a nyilvánossághoz fordult, ugyanis

a férfi titokban készített intim fotókkal próbálja sakkban őt 

– írja a bulvárlap.

„Tavaly januárban jöttünk össze, és bár végig voltak gondok, karácsony előtt kiderült, hogy a volt barátnőjével levelezget. Akkor azt mondtam neki, egyetlen esélye van, ha elrontja, vége. Pár nap múlva úgy megbántott, hogy kiadtam az útját, de ő ezt nem fogadta el. Idejött a házunkhoz, megvárt, de nem egy csokor virággal, hanem durva szavakkal próbált rávenni: kezdjük újra. Sőt, egyszer még a szélvédőmet is betörte” 

– mesélt a történtekről Evelin a Blikknek. Hozzátéve, hogy a férfi egyszerűen nem akar beletörődni abba, hogy vége. Telefonon és üzenetekkel zaklatta Evelint, aki ugyan letiltotta, de a fiú a rokonai telefonjairól folytatta a hadjáratot. De ez esem segített, ekkor jött a következő lépés.

„Korábban titokban, a tudtom és beleegyezésem nélkül készített rólam fotókat. Például ahogy zuhanyzok, vagy amikor a WC-n ültem. Persze, ezek kiderültek, és többször megkértem, hogy törölje ezeket a képeket, ám nem tette meg. Szerintem már akkor is az járt a fejében, hogy ezekkel fog zsarolni. Pár napja kitette őket az internetre, és bár gyorsan törölte, így is rengeteg emberhez eljutott. Ennek ellenére még mindig azzal zsarol, hogy körbeküldi mindenkinek, de eladni is megpróbálta, 50 ezer forintot kért darabjáért"

– fogalmazott Evelin. Gáspár Győző lánya elárulta, korábbi barátja hazugságokat terjeszt róla, ráadásul megfenyegették őt, hogy vonja vissza a rendőrségen tett feljelentését. A bulvárlapnak Evelin édesapja, Győzike elmondta, nagyon féltik a lányukat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás