promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley gigantikus dekoltázzsal bizonyítja, hogy ő egy igazi MILF – fotó
Borítókép:  Elizabeth Hurley / VALERY HACHE / AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az 55 éves Elizabeth Hurley akkora dekoltázst villantott, hogy csak úgy káprázik tőle a szemünk.

Elizabeth Hurley nem nevezhető egy túlzottan aktív színésznőnek, de az 1987 óta tartó pályafutása alatt olyan népszerű alkotásokban szerepelt, mint például A bájkeverő, Pereld a nőt!, vagy az Austin Powers, szóval azért bőven van mire büszkének lennie. Hihetetlen, de a híresség már 55 éves, amit konkrétan teljesen meztelenül, egy kádban ünnepelt meg tavaly júniusban – ezzel tovább fokozva a nyári hőhullámot.

Aki követi Elizabeth Hurley-t Instagramon, az tudja, hogy kicsit sem szégyenlős, a rajongók visszajelzései alapján pedig ez egyáltalán nem baj. Sőt, még örülnek is neki, hiszen a híresség igazi álomnőnek számít sokak számára, és mivel van egy 18 éves fia, így bőven beleesik a MILF kategóriába – olyannyira, hogy szinte kinevezhetjük őt az érett, szexi anyukák királynőjének.

Mondani sem kell, hogy a gyönyörű sztár legújabb fotója az egészen „visszafogott” elegancia ellenére is botrányosan dögös lett, ugyanis óriási dekoltázst villant rajta, miközben a tekintete elég lenne ahhoz, hogy a kegyeiért akár egy háború is kirobbanjon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás