promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a 86 éves Csobot Adél és a 93 éves Istenes Bence - videó
Borítókép:  NLC
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Friderikusz Sándor műsorában ezúttal Csobot Adél és Istenes Bence öregedett meg.

Március 1-jén elindult az Életünk története 2. évada az RTL Klubon. Friderikusz Sándor ezúttal Csobot Adélt és Istenes Bencét látta vendégül, akik még annak idején az X-Faktorban ismerkedtek össze. A sztárpár nagyon sok olyan történetet, információt osztott meg magáról, amit eddig csak kevesen, vagy senki sem tudott.

Istenes Bence például régen a színészi pályáról álmodozott, és jelentkezett a Barátok köztbe is. A próbafelvételt alább nézhetitek meg; ha más miatt nem is, legalább Bence akkori hajviselete miatt mindenképpen megéri.

Mivel Adél és Bence még fiatalok, ezért a műsorban először nem 20, hanem 30 évet öregítettek. Íme a végeredmény!

Az adásban volt egy pont, mikor Istenes Bence könnyekben tört ki. Azt már eddig is tudtuk, hogy a műsorvezetőnek nem túl felhőtlen a kapcsolata az édesapjával, a szintén műsorvezető Istenes Lászlóval, ám Bence reakciójából ítélve ez egy sokkal komolyabb, mélyebbre nyúló probléma kettejük között. Bence mindenképpen máshogy szeretné csinálni a saját fiaival.

A műsor végefelé ismét 30 évet öregedett a sztárpár. Szóhoz sem jutottak a döbbenettől, mikor megpillantották magukat a tükörben. Adél itt már 86, Bence pedig 93 éves.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás