promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezzel lepte meg rajongóit a szülinapos Justin Bieber
Borítókép:  newsroompost.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma ünnepli 27. születésnapját Justin Bieber. A kanadai popsztár egy aranyos babafotóval lepte meg rajongóit szülinapja alkalmából. Felrobbant tőle az Instagram. 

Furcsa belegondolni, de Justin Bieber felett is elszállt az idő. A kanadai popsztár ma ünnepli 27. születésnapját. Ezen a különleges napon pedig igyekezett rajongóit is meglepni. Egy édes babafotót posztolt közösségi oldalán, ami hamar a rajongók kedvence lett.

Jöjjön egy kis áttekintés Justin Bieber karrierjéről:

Justin Drew Bieber 1994. március 1-jén, Kanadában született. Bieber nagyon korán, mindössze 14 éves korában csöppent bele a zeneiparba, majd első albuma a "My Word" hatalmas sikert hozott neki. Jóformán az első pillanattól kezdve tinilányok milliói rajonganak érte, népszerűsége azóta is töretlen. 16 éves korában Bieber kiadta debütáló stúdióalbumát, a "My World 2.0-t", rajta a “Baby” című nagylemezzel. Az album rögtön a toplisták élén volt. Sőt, 47 év után ő lett a legfiatalabb férfi, aki felkerült Billboard 200 csúcsára. 

Justin Bieber 14 évesen 

Bemutató albumát és promóciós turnéit követően megjelentette Justin Bieber: "Never Say Never "című 3D-s életrajzi koncertfilmjét, ami kasszasikert aratott. Bieber következő albuma, a Mistletoe (2011) lett az első karácsonyi album, ami felkerült a Billboard 200 első helyére. A "Believe" (2012) megjelenését követő években viszont többen támadták az énekest lázadó természete és botrányai miatt. Bieber ezt követően stílust váltott és inkább a hip-hop, R&B volnalon szeretett volna énekelni. 

Justin Bieber és korábbi barátnője Selena Gomez (2011)

A 2015-ben megjelent „Where Are Ü Now”, a Skrillex-szel és a Diplo-val való együttműködés Bieber karrierjének új korszakát jelentette. A dal Grammy-díjat kapott a legjobb táncfelvételért. 2015 végén jelent meg Bieber negyedik stúdióalbuma, a "Purpose", amely a kereskedelemben legsikeresebb albumává vált. Három Billboard Hot 100 elsőszámú kislemezt készített: „What You Mean?”, „Sorry” és „Love Yourself”.

Justin Bieber (2015)

A "Purpose"megjelenése után Bieber számos sikeres együttműködésben szerepelt. Köbbet között “Cold Water”, “Let Me Love You”, “Despacito (Remix)”, “I’m the One”, “I Don’t Care” and “10,000 Hours”. Mindegyik szám hatalmas siker lett Amerikában. 2018-ban Bieber feleségül vette Hailey Baldwint. 

Justin Bieber és felesége Hailey Bieber (2020)

Több mint 150 millió lemezeladásával Bieber a világ egyik legkeresettebb zenei előadója. Számos elismerést kapott, köztük Grammy-díjat, 18 American Music Awards-ot, 20 Billboard Music Awards-ot, két Brit Awards-ot, Latin Grammy-díjat, rekord 21 MTV Europe Music Awards-ot és négy MTV Video Music Awards-ot. A Time magazin Biebert 2011-ben a világ 100 legbefolyásosabb embere közé sorolta. 2011-ben, 2012-ben és 2013-ban bekerült a Forbes tíz legerősebb hírességének listájára. 2016-ban Bieber lett az első a vevói művész, hogy meghaladja a 10 milliárd teljes videomegtekintést.

Az énekes múlt héten jelentette be, hogy márciusban új lemezzel érkezik:

Bieber hatodik studióalbumának címe Justice, és március 19-én jelenik majd meg, de készül film is az énekes életéről.

Egy szó, mint száz, Justin Biebert milliók imádják és hallgatják a dalait, nap mint nap. Isten éltesse!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás