Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Cicciolina elárulta, hogy milyen férfira vágyik

Cicciolina elárulta, hogy milyen férfira vágyik

Színes

Cicciolina elárulta, hogy milyen férfira vágyik

Színes

Baranyecz János 08:38

Cicciolina elmondta, hogy már Magyarországra hívja őt a szíve, és arról is beszélt, hogy milyen férfit keres magának.

Az egykori pornósztár, Cicciolina még most, 69 évesen is egy igazi szexszimbólum sokak szemében, hiszen a felnőtt filmes szakma egyik legikonikusabb alakjáról van szó. A híresség jelenleg Olaszországban él, de úgy tűnik, hogy Magyarországon képzeli el a jövőt, ugyanis már kínozza őt a honvágy, és a testvéréhez is közelebb szeretne lenni.

„Végre újra családban szeretnék élni, a nővéremmel, a gyerekeivel és az unokáival. Nem tudhatom, hogy meddig élek, de azt szeretném kiélvezni: fürdőkbe járni, a Balatonra kirándulni… Hazahív a magyar szívem”

árulta el Cicciolina.

Minden jel arra utal, hogy egy párkapcsolatra is nyitott lenne most Staller Ilona, ráadásul egy fotós azt mondta neki, hogy 20 évet simán letagadhatna a korából, így egy fiatalabb udvarlót is gond nélkül el tudna képzelni mellette. A vidám természetű Cicciolina úgy gondolja, hogy az ember annyi, amennyinek érzi magát, így ezek alapján simán benne van a pakliban, hogy akár egy jelentősebb korkülönbség sem lenne akadály nála, de az biztos, hogy a hódolónak mindenképp meg kell felelnie pár követelménynek:

„Olyan férfira vágyom, aki nem goromba, jólelkű, szeret utazni, színházba, kabarékba járni és babusgatni engem.”

Borítókép: Cicciolina / via nlc.hu