promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz nagyon kiakadt Baukó Évára: „Nem kell a bocsánatkérése, fizetni fog, milliókat követelek majd a bíróságon”
Borítókép:  Alekosz / via velvet.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Durván összebalhézott egy 150 ezer forintos kölcsön miatt Alekosz és Baukó Éva, most pedig úgy tűnik, hogy bíróságra kerül a nagy port kavaró ügy.

Pár napja hatalmas botrány alakult ki Baukó Éva bejegyzéséből, amiben azt állította, hogy Alekosz kölcsönkért tőle 150 ezer forintot tüzelőre, amit végül nem adott vissza neki, és még csak a hívásaira sem reagált, emiatt úgy érzi, hogy átverte őt a Való Világ 4 nyertese. Baukó Éva dühében még azt is megjegyezte, hogy Alekosz nagy kedvence Adolf [Hitler], ez pedig végképp kihúzta a gyufát az egykori villalakónál, és most az a terve, hogy bírósághoz fordul.

„Perre megyek, feljelentettem Évát, mert a rágalmazásom mellett olyan dolgot tett, amely büntetőügy lesz. Éva átlépett egy határt, ahonnan nincs visszaút, mi nem leszünk már barátok. Nem kell a bocsánatkérése, fizetni fog, milliókat követelek majd a bíróságon”

árulta el Alekosz, aki szerint azt beszélték meg, hogy március 15-ig kell kifizetnie a tartozását, és ez meg is fog történni, mivel csak átmeneti anyagi gondról volt szó.

Baukó Éva élete legjobb döntésének tartja az azóta már letörölt balhés posztot, hiszen így végre egy életre megszabadul egykori barátjától – aki állítása szerint egy „patkány”, mindig csak kihasználta őt, és a hátán kapaszkodott fel – ráadásul úgy tűnik, hogy egyáltalán nem veszi komolyan Alekosz fenyegetését:

„Nem akarok olyan embert a közelemben tudni, aki náci karlendítéseket használ és egy náci vezér nevét kiabálja, az otthonában pedig tiltott önkényuralmi jelképek vannak. [...] Nyugodtan pereljen, adok is neki kölcsön ügyvédre, csak írjunk róla papírt!”

Azóta pedig az is kiderült, hogy Baukó Éva szintén rágalmazásért visszapereli Alekoszt, így könnyen lehet, hogy régi barátokból igazi ellenségekké válnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás