promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: VV Merci megműttetné a cicijét, ha megnyerné a Való Világot
Borítókép:  RTL offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A villalakók elárulták, hogy mire költenék a 36 millió forintos főnyereményt.

Felgyorsultak az események a Való Világ 10-ben, és csütörtökön az egyik legnagyobb esélyesnek, VV Bálintnak kellett búcsúznia a játéktól. Szoros küzdelem volt, de végül VV Robi térhetett vissza, aki a szavazatok 50,11 százalékát tudta bezsebelni.

VV Bálintot is szembesítették a BeleValóVilágban a legkínosabb jeleneteivel, amiből az egyik legjobb ki sem derült volna, ha ő nem jelzi, mivel még a szerkesztők sem szúrták ki, olyan ügyesen csinálta. Olykor a Nagy Testvérnek is kell egy kis súgás.

Közeledünk a fináléhoz, és a játékból ma este is ki fog esni valaki. Az utolsó párbajban VV Vivi és VV Moh néz majd farkasszemet egymással, hogy szombaton kiderülhessen, ki viheti haza a 36 millió forintos főnyereményt.

A villalakók képzeletben már elköltötték a nyereményt. Itt VV Bálintot nem vágták be, mert az ő álmai sajnos szertefoszlottak.

VV Robi első dolga az lenne, hogy az édesanyja hitelét rendezné, VV Vivi a családi éttermet újítaná fel, VV Moh a szemét műtetné meg, de VV Merci még egy ennél is fontosabb dolgot alakítatna át: a mellét.  [[vid1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás