promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezért vágatta le a haját Demi Lovato
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekesnő Ellen DeGeneres műsorában őszintén vallott arról, hogy mi késztette arra, hogy megváljon gyönyörű, hosszú tincseitől. Az indok meglepő lehet: azért, hogy jobban szeresse önmagát.

„Olyan szabad érzés. Hitelesebbnek érzem magam így, ugyanis régebben mindig a hajam mögé bújtam.”

– mesélte a többszörösen is Grammy-díjra jelölt amerikai énekesnő, aki közösségi oldalain már régóta igyekszik felhívni a figyelmet a mentális egészség fontosságára, és rendszeresen megosztja tapasztalatait az étkezési rendellenességgel és testképzavarral való küzdelméről és felépüléséről.

„Régebben mindig a hajam mögött bújtam el, azzal igyekeztem minél inkább eltakarni a testemet. Most azonban, mikor azon gondolkodtam, hogy milyen sok munkát fektettem önmagam elfogadásába, és mi az, amit még el kell engednem, amibe egész eddigi életemben kapaszkodtam, a hajam jutott eszembe. Nélküle sokkal inkább önmagamnak érzem magamat.”

Az énekesnő egyébként már nagyban készül a Dancing With the Devil című dokumentumfilm bemutatására, amely részletesen elmeséli, hogyan jutott el és miként élte túl 2018-as drogtuladagolását, és hogyan volt képes felállni az eset után. A film premierje márciusra várható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás