Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pumped Gabo életbölcsessége: „Hiába van iskolád, ha nincs jó pacekod, akkor lúzer leszel”

Pumped Gabo életbölcsessége: „Hiába van iskolád, ha nincs jó pacekod, akkor lúzer leszel”

Színes

Pumped Gabo életbölcsessége: „Hiába van iskolád, ha nincs jó pacekod, akkor lúzer leszel”

Színes

Baranyecz János - 2021.02.23. 12:12

A gimnazista éveiről mesélt Pumped Gabo, majd elárulta, hogy ugyan fontos az iskola, de azért a „jó pacek” is nagyon lényeges.

A lehengerlő tánctudással és fizikummal rendelkező Pumped Gabo száját már nem egyszer hagyták el egészen meghökkentő mondatok, de a rajongói pontosan ezért szeretik őt, hiszen mindig tud meglepetést okozni, miközben úgy néz ki, mint egy igazi alfahím. Az izmos híresség most betekintést engedett a múltjába, és elmesélte, hogy tizenévesen sokan kinevették őt a gimiben.

„Amikor 17 éves voltam, előfordult, hogy a reggeli első két óra helyett gimnáziumos koromban kondi-szolit választottam. Lementem, legyúrtam, leszoliztam, egyedül voltam a konditeremben, és már akkor nagyon jó energiákat éreztem. És emlékszem, amikor bementem a harmadik órára mindenki röhögött rajtam. Én elmondtam a tanáraimnak, hogy kondi-szoliztam, és mint valaki utolsó csöves naplopót, úgy kezeltek, pedig a reggeli kondi-szolinál nincsen a világon jobb dolog”

mondta Pumped Gabo.

Persze ezen kívül is akadt olyan bölcsesség, amit megosztott velünk Pumped Gabo, hiszen ő is tudja, hogy mennyire fontos egy fiatal, fejlődésben lévő elmének az oktatás, viszont állítása szerint egy „jó pacek” nélkül nemes egyszerűséggel lúzer lesz az ember, szóval mindenképp érdemes a tanulás mellett kondizni is:

„Egyezzünk meg abban, hogy fontos az iskola, de nagyon fontos a jó pacek is. Mert hiába van iskolád, ha nincs jó pacekod, akkor lúzer leszel és bullyingolni fognak téged, hogy lúzer vagy, ezért gyúrjál.”

Borítókép: Pumped Gabo / via 24.hu