Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kis Grófo nevet változtatott édesapja halála után

Kis Grófo nevet változtatott édesapja halála után

Színes

Kis Grófo nevet változtatott édesapja halála után

Színes

Baranyecz János 13:32

Közel három hónappal azután, hogy elhunyt Kis Grofó édesapja, a mulatóssztár elárulta, hogy nevet változtatott, és mostantól az a feladata, hogy összetartsa a gyászoló családot.

Tavaly év végén egyszerre került kórházba a koronavírus miatt Kis Grófo és édesapja, Kozák László, vagyis Nagy Grófo. A 49 éves férfi sajnos nem élte túl a harcot, fia pedig azóta is összetört szívvel gyászolja őt, hiszen nagyon közel álltak egymáshoz. Az egész családot megrendítette a tragédia, ezért legidősebb fiúként Kis Grófo lépett előre, hogy családfőként biztosítsa az összetartást.

„Nálunk mindig is nagy volt az összetartás, de most még erősebb lett. És ez így is marad örökre. Én, mint az idősebb fiú, 27 évesen magamra vállaltam a családfő szerepét. Már nem Kis Grófo vagyok, Nagy Grófo lettem. Az én feladatom, hogy összetartsam a családot, de ez nem nehéz, hiszen mindenki ezt szeretné”

– mesélte Kis Grófo a Ripost7-nek.

Ezek alapján a nagyobb felelősség mellé új nevet is kapott családon belül a híresség, bár az még nem derült ki, hogy előadóként is megváltoztatja-e, vagy a zenéi ugyanúgy Kis Grófoként jelennek meg a jövőben. Az biztos, hogy nem lesz könnyű feldolgoznia szeretett édesapja halálát, még úgy sem, hogy elmondása szerint a túlvilágról kap megnyugtató üzeneteket tőle:

„Sokszor még ma is felteszem a kérdést: apu, hol vagy? Merre jársz? Ilyenkor érzem, hogy a túlvilágról üzen nekem, azt súgja, ő már jól van és nyugodjak meg, minden a legnagyobb rendben.”

Borítókép: Kis Grófo / via ripost.hu (Szabolcs László)